dijous, 28 de maig del 2015

Enric Roig: "La nostra candidatura ja ha guanyat perquè hem treballat i plantat cara fins al darrer moment"

El candidat apel·la a "ser lleons i no abaixar el cap", citant al poeta Miguel Hernández, i votar socialista perquè Tortosa sigui la ciutat de les oportunitats

El candidat a l'alcaldia ha començat la seva intervenció en l'acte final de campanya recitant Miguel Hernández: "Los bueyes doblan la frente Impotentemente mansa. Delante de los castigos; Los leones, la levantan Y al mismo tiempo castigan con su clamorosa zarpa". I ho ha fet per recordar que mentre hi ha qui continua pensant a Tortosa que "els ciutadans i ciutadanes són bèsties de càrrega, els socialistes no volem que ningú acotxi el cap". I ho ha fet per apel·lar la ciutadania a ser lleons i no avbaixar el cap i votar socialista perquè Tortosa sigui la ciutat de les oportunitats.

Roig ha agraït a tota la candidatura i l'equip de campanya el seu gran esforç perquè "passi el que passi diumenge la nostra candidatura ja ha guanyat perquè hem fet la feina durant quatre anys, perquè durant quatre anys hem plantat cara". El candidat ha fet esment al fet que ha estat el PSC qui ha propiciat que es parli de valors "no de ponts de colors i llumns de neó, no de tombar cases sinó de construir, de construir per les persones, pensant i fent per les persones, dels valors que ens importen, jutícia social, igualtat, llibertat".

El líder socialista no ha eludit parlar del nerviosisme de CiU "perquè perden la majoria absoluta i perquè no tenen idees, ni una sola proposta en ocupacidó, en justícia social, en manteniment de la cituat, ni una sola proposta pels pobles". Això, segons ell, contrasta amb el programa socialista que aposta pel manteniment de places i carrers; per l'eliminació de l'ampliació de la zona blava; per ajudar els més necessitats; per estar al costat dels xiquets i xiquetes; per tenir unes piscines municipals racionals i assequibles; per uns pressupostos participatius; per un pla local de l'habitatge; per la justícia social.

En l'acte final de campanya, que s'ha fet a Bítem, Roig ha estat acompanyat de la candidata a la presidència de l'EMD, Teresa Castellà, i la resta de l'equip Enric Roig 2015.

Publicat per tortosa.socialistes.cat el divendres 22 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada