dijous, 14 de maig del 2015

El PSC de Tortosa considera escandalós que Convergència i Unió presenti en plena campanya electoral el seu projecte de piscines municipals

Els socialistes critiquen contundentment el paper d’ERC i la resta de partits que han donat suport sense fissures al projecte de piscines presentat pels nacionalistes

El PSC s’ha mostrat sorprès per l’anunci del projecte de noves piscines que ha presentat avui per sorpresa Convergència i Unió.

Per als socialistes de Tortosa l’anunci en plena campanya electoral de la construcció de les piscines sembla l'última presa de pèl de CiU als ciutadans i ciutadanes de Tortosa, que vol tapar l’absoluta incapacitat de tirar a banda un projecte que porta més de quatre anys aturat.

Els socialistes han recordat que l’alcalde de Tortosa va anunciar en un Ple municipal que es va celebrar el gener de 2014 que en poques setmanes els tortosins i tortosines tindrien sobre la taula un nou projecte de piscines, que encara avui, 18 mesos després no ha vist la llum.

“Desprès de quatre anys amb la piscina enderrocada, ara es presenten en plena campanya electoral amb els plànols”, ha dit Dolors Bel, número dos de la llista socialista que ha denunciat que “CiU ha volgut llançar una cortina de fum al voltant de la gestió pública o privada de les piscines per tal de tapar la seva nefasta gestió”. “A què es refereix Convergència i Unió afirmant que el seu projecte de piscines és públic, a que els tortosins i tortosines no pagaran res per accedir a la piscina?”, ha qüestionat la regidora socialista, que ha defensat que “el projecte del PSC permet tenir unes piscines a cost zero, el que possibilitaria dedicar els 5,4 milions d’euros que proposa gastar l’ajuntament en crear un Pla anual per lluitar contra l’atur. “Amb el nostre projecte, els clubs esportius tampoc no pagaran per l’ús de la piscina, ja que s’inclourà en les clàusules de la licitació”, ha manifestat la número dos del PSC.

La dirigent socialista també ha manifestat els seus dubtes sobre l’obra presentada pel Govern de Convergència i Unió, tot afirmant que “esperem que no es tracti de la presentació del projecte que CiU ha encarregat en aquests 18 mesos, perquè ens semblaria molt greu la utilització d’un treball pagat per fons públics per a fer propaganda partidista”. 

Dolors Bel també ha carregat durament contra Esquerra Republicana de Catalunya i la resta de forces polítiques que han donat suport sense fissures al projecte de piscines de Convergència i Unió i que ara s’han quedat fora de la presentació del projecte. “Que pensen a ERC de la presentació de les piscines, amb plànols i tot, per part de l’alcalde, sense que ells estiguin?”, s’ha preguntat.

Per a l'edil socialista “els republicans han actuat com a claca en tot aquest procés i ara es troben que no han sortit a la foto”, una situació que la regidora interpreta com “una mostra clara que hi ha un pacte preelectoral entre CiU i ERC per donar l'alcaldia a Bel i que aquests últims són els convidats de pedra”. “En aquests moments, cada cop queda més palès que votar a ERC és votar a CiU, malgrat que vulguin escenificar una altra comèdia”, ha prosseguit la candidata número 2 del PSC, que no ha pogut deixar d'afifrmar que “no esperem cap reacció d'ERC, cap ni una, a l’anunci de CiU”.

Publicat a tortosa.socialistes.cat el dimecres 13 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada