dimarts, 12 de maig del 2015

Bel (CiU) i Roig (PSC) polemitzen en un cara a cara de Ràdio Ebre, el primer enfrontament directe de la campanya a Tortosa

L’alcalde de Tortosa i candidat de CiU, Ferran Bel, i el candidat del PSC, Enric Roig, han protagonitzat aquest dimarts al matí el primer enfrontament important de la campanya electoral, amb motiu d’un cara a cara organitzat per Ràdio Ebre-Cadena Ser. 
L’endeutament municipal, les polítiques d’ocupació, l’aparcament i la zona blava o la polèmica per les noves piscines han estat els temes que han centrat el cara a cara, que ha moderat la periodista Sílvia Tejedor. 

Roig ha intentat atacar la gestió de Bel i explicar les propostes de futur del PSC, mentre que l’alcalde ha defensat l’obra de govern de CiU i ha volgut fer memòria de l’època en què els socialistes governaven l’Ajuntament per atacar el seu rival. Tot i els retrets, el punt més calent del debat ha estat al final del cara a cara, quan Bel i Roig han polemitzat sobre si cal respectar la llista més votada, a l’hora d’establir els possibles pactes de govern. 

El debat electoral a Tortosa, amb tots els candidats dels partits amb representació al consistori, serà el proper 20 de maig a l’auditori Felip Pedrell. Serà un debat obert a la ciutadania, coordinat pel Col·legi de Periodistes i amb la participació de Canal 21 Ebre i altres mitjans.

Publicat a La Marfanta el dimarts 12 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada