dissabte, 9 de maig del 2015

El PSC qualifica les propostes de CiU sobre mobilitat com un seguit de paraules mancades de credibilitat i idees que denoten un projecte esgotat

Enric Roig, candidat socialista a l’alcaldia de Tortosa, ha denunciat que “després de massacrar a multes els vehicles que anaven a l’Hospital, ara va CiU i ens diu que arreglarà el problema"

“Per què no ho han fet al revès?”, s’ha preguntat el líder socialista que creu “que hagués estat millor solucionar la problemàtica de l’estacionament donant una alternativa als ciutadans primer i després denunciant els infractors”. Roig ha puntualitzat: “Estem aquí per solucionar els problemes de les persones no per complicar les seves vides”.

Per a l'alcaldable del PSC “l’onada de multes amb què la Policia Local va castigar els usuaris de l’hospital només podia estar motivada per la necessitat de diners de l’Ajuntament”, ja que “em consta que els propis agents de la Policia local es van queixar als seus comandaments de la campanya de tolerància zero que va llençar CiU, que multava sense mirament persones que havien acudit a l’hospital per necessitat”.

El PSC també vol recordar que el Govern de CiU va renunciar el mes de març de 2010 al projecte de les escales mecàniques que havien de pujar al Turó del Sitjà per millorar l’accés a peu fins a l’Hospital. Aquesta actuació, que els socialistes havien planificat en pla integral del nucli antic i que havia de servir per millorar l’accessibilitat dels veïns als barris del Garrofer i Santa Clara, es va treure del Pincat, tot i estar planificada.

“Ara, una vegada que se’ls han esgotat les idees sembla que CiU recupera allò que fa més de deu anys vam dissenyar els socialistes”, ha recordat Roig, que ha titllat les propostes de la coalició nacionalista en matèria de mobilitat com “mancades de credibilitat i idees, fet que denota un projecte esgotat”.

De la mateixa manera, Roig s’ha referit a l’anunci de reduir les tarifes de l’autobús urbà. L’alcalde va anunciar que rebaixaria les tarifes el mes d’abril de 2014, encara que poc després una moció presentada pel PSC que demanava l’abaratiment del transport públic en general i que sol·licitava un abonament super reduït per aturats, nens i jubilats, com a mesura per pal·liar la crisi econòmica va ser rebutjada per la majoria absoluta de CiU al Ple.

Un any després la rebaixa no s’ha portat a terme i els ciutadans continuen pagant el mateix preu pel bitllet d’autobús. Per a Roig “en això s’ha convertit aquest segon mandat de Bel, en anar prometent coses i incomplint-les sistemàticament. Quina credibilitat dona tornar a fer la mateixa promesa que has incomplert fa un any”, ha sentenciat Roig, que s’ha queixat que “alguns encara es pensen que es pot anar enganyant i enganyant als ciutadans”.

Publicat a tortosa.socilaistes.cat el dissabte 9 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada