diumenge, 17 de maig del 2015

Enric Roig es compromet a replantejar l’actual conveni perquè l’Ajuntament pagui el deute amb Jesús

Antoni Sabaté proposa impulsar la Ruta dels Convents i crear l’Observatori de la Dependència i Envelliment de les Terres de l’Ebre en un programa que prioritza l’atenció a les persones, la regeneració econòmica i l’impuls econòmic

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, es va comprometre ahir, durant l’acte electoral celebrat a Jesús, a replantejar l’actual conveni amb l’EMD i pagar el deute contret pel govern de CiU amb el poble que ascendeix a 1.200.000 euros. “Jesús ha de tenir diners per invertir-los en allò que les persones del poble vulguin”, va subratllar el candidat socialista que va deixar clar que l’Ajuntament “ha de cuidar els seus pobles i complir amb ells”.

Roig també va emfatitzar en la proposta socialista per un pla local d'ocupació amb un pla de xoc contra l'atur: "Per una Tortosa i un Jesús de les oportunitats". 

El candidat socialista va apel·lar la ciutadania a votar Antoni Sabaté, candidat a la presidència, “un home que es preocupa pels problemes dels jesusencs i jesusenques, un home experimentat, íntegre, valent que donarà la cara per Jesús”. Roig va agrair-li tant a ell com a la resta de l’equip la feina feta. “Vull agrair especialment a Toni, però també a l’equip que ens ha acompanyat durant aquests quatre anys, i a Joana, Ximo, Anna i Mariano, que han decidit anar a la nostra llista, el seu compromís amb Jesús”. El candidat socialista va mostrar el convenciment que el canvi a Tortosa permetrà el canvi a Jesús.

Sabaté, de la seva banda, també va apel·lar al compliment del conveni amb l’EMD i va exposar la seva proposta per Jesús “un model basat en reforçar el sentit institucional del nostre ajuntament que ha de tenir en compte la pluralitat de la nostra comunitat veïnal, que té com a prioritat la gent i sobretot els que més pateixen i que aposti per la diversificació econòmica”.

Entre altres, va anunciar que es donarà un nou impuls al Consell de Participació i s’habilitarà un espai públic per a totes les entitats del poble; un pla de suport a la gent gran, un pla d’ajudes a les famílies sense recursos i posar al servei de persones aturades horts urbans. També va anunciar la creació de l’Observatori de la Dependència i Envelliment de les Terres de l’Ebre.

Quant a la promoció econòmica, va comprometre’s en redimensionar i posar en marxa el sòl industrial previst al Camí de la Casilla i impulsar la ruta dels Convents de Jesús. El candidat a la presidència també va detallar altres propostes clau per als socialistes jesusencs com són establir un programa plurianual d’arranjament i condicionament de camins; adequar els accessos a l’entorn de l’embarcador i habilitar-hi una zona de lleure i oci, així com una pisa de pesca; restaurar la Torre d’en Corder i “fer un Jesús més de les persones i no només dels cotxes.

“Els socialistes som l’alternativa real al canvi a l’ajuntament i aquest passa perquè diumenge 24 de maig els jesusencs votin socialista però també perquè a Tortosa votin Roig”, va apel·lar.

Publicat a tortosa.socilaistes.cat el divendres 15 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada