dijous, 28 de maig del 2015

Enric Roig: “La ciutadania de Tortosa ha tornat a donar suport a les forces d’esquerres indicant que vol un canvi”

El candidat del PSC a l’alcaldia recorda que “hem treballat fort i continuarem fent-ho en benefici dels tortosins i tortosines” 
 
El candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, ha destacat avui la importància de mantenir els tres regidors actuals que permeten sumar i que les esquerres tornin a ser hegemòniques a Tortosa. “La ciutadania de Tortosa ha tornat a votar als partits progressistes”, ha insistit. Roig, que ha felicitat CiU per la victòria, però que ha recordat que la formació nacionalista ha perdut quatre regidors el que significa que s’ha expressat aquesta voluntat de canvi.

El candidat socialista també ha agraït el suport de la ciutadania en un moment en què l’aposta pel PSC era complexa. “Continuarem treballant en benefici dels tortosins i tortosines sigui des de la responsabilitat de govern com des de l’oposició.” Roig també ha valorat la recuperació dels socialistes a Catalunya i Espanya. Enric Roig ha tingut unes paraules d’agraïment per l’equip de campanya “que han treballat molt dur per una campanya fresca, brillant i compromesa”.
 
Publicat a tortosa.socialistes.cat el diumenge 24 de maig de 2015
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada