dilluns, 4 de maig del 2015

Atreveix-te! Pensa en Roig

EN ELS ÚLTIMS DIES, alguns amics m’han preguntat per què havia decidit encapçalar ara la candidatura del PSC a Tortosa. Estaven estranyats perquè hi ha alguns que s’han dedicat a afirmar que els socialistes de Catalunya ja no teníem un espai polític en aquest país. A tots els he respost que els que pensaven d’aquesta forma mai havien estat més equivocats. Perquè a diferencia de molts altres que avui es presenten com a nous o renovats, nosaltres tenim gravats a foc, al nostre ADN, un conjunt de valors i principis que hem defensat durant més de 135 anys. 

ENS HEM EQUIVOCAT, sí. Però desprès de cada equivocació han ressorgit nous homes i dones disposats a defensar de nou els nostres principis i valors. Uns principis i valors que dia a dia, any a any, ens han portat a tombar tots els murs de la desigualtat, de la injustícia aixecats per la dreta. Uns murs que mai no ens cansarem de tombar. Perquè els valors i els principis es porten en el cor, per morir per ells, i no a la boca per viure d’ells. I nosaltres, els socialistes, portem els valors de la justícia i la igualtat impregnats al cor. 

ÉS PER AIXÒ que vaig decidir presentar-me com a candidat a l’alcaldia. Per canviar les coses. Per a tombar murs. Per un canvi just i necessari cap a una ciutat més igualitària, més solidària i amb més i millors oportunitats per a tothom. Una ciutat més justa per a tots els que pateixen aquesta crisi i que malgrat patir-la s’aixequen cada dia amb el cap ben alt, mantenint íntegra la seva dignitat. Per una Tortosa més solidària amb aquells que m’han ensenyat que, tot i estar vivint situacions insostenibles, són més generosos que els que ens pinten una ciutat de ponts de colors i llums de neó. I és a esta gent anònima, a la que el PSC vol defensar. I és esta magnifica gent a la que jo vull defensar. 

I PER FER-HO possible els ciutadans de Tortosa compten amb un equip de gent honrada i treballadora. Un equip de gent valenta que està a les verdes i a les madures. A la nostra candidatura no hi ha sorpreses, només hi ha homes i dones disposats a deixar-se la pell treballant per Tortosa els propers quatre anys. I això no és poc. Treball, treball i treball. Ara és el moment d’encetar un nou projecte, de sumar-hi esforços, de posar noves il·lusions i d’assolir noves conquestes per tenir un futur millor. Ara és el moment de donar junts un gran pas. 

ESTEM PREPARATS i sabem com fer-ho. Som gent compromesa. Durant quatre anys hem treballat per portar a l’Ajuntament els problemes i les inquietuds de tots els nostres veïns i veïnes. Tenim un projecte de ciutat centrat en les persones per millorar la qualitat de vida de cadascun dels tortosins i tortosines Ha arribat l'hora que Tortosa doni un pas endavant, un pas ferm per guanyar els nostre futur. Tortosa és mereix sortir de la situació d'estancament social i econòmic en la qual es troba per tornar a ser respectada, per tornar a tenir un lloc preeminent al país. El govern de CiU no ha estat capaç de gestionar els problemes dels tortosins i les tortosines. És evident: atur, piscines, aparcaments, zona blava, neteja dels carrers... No ens ha donat solucions. No ens ha tractat de forma justa i igual, i ha pres mesures equivocades. 

ARA, VOLEM demostrar que sabem com fer les coses i que les sabem fer de forma diferent. La tasca que tenim per davant és gegantesca. El repte és molt difícil, però això no ens pararà. Tenim un gran equip i per donar resposta a les inquietuds dels tortosins i les tortosines i treballarem molt per millorar el dia a dia de tothom, sense deixar a ningú pel camí. 

L’AMOR és millor que l'odi; l'esperança és millor que la temor; l'optimisme és millor que la desesperació. Siguem, per tant, amor, esperança i optimisme. I anem a canviar Tortosa! Pels teus, ter tots, per Tortosa. Atreveix-te! pensa en Roig.

Enric Roig
CANDIDAT DEL PSC A L'ALCALDIA DE TORTOSA

Publciat a Un Cop d'Ull el divendres 1 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada