dissabte, 9 de maig del 2015

El PSC proposa destinar 1,2 MEUR a un pla de xoc contra l'atur a Tortosa


El PSC ha iniciat la campanya amb la presentació de les propostes per millorar l'ocupació. El candidat Enric Roig, acompanyat d'altres membres del seu equip, ha volgut evidenciar així que la prioritat dels socialistes és la creació de llocs de treball per reduir la taxa d'atur i ha presentat un paquet de 37 actuacions. Entre d’altres, el PSC proposa destinar 1,2 MEUR a un pla de xoc contra l'atur. Roig ha explicat que aquestes mesures es podrien finançar amb la meitat dels diners que el govern de CiU ha avançat "voluntàriament" als bancs.

Per la seva part, el número 3 de la candidatura del PSC a Tortosa, Manel de la Vega, ha detallat algunes de les mesures contra el pla de xoc contra l’atur, que inclou un pla d'ocupació propi de l’Ajuntament per contractar anualment 100 treballadors durant sis mesos, i un específic per a joves durant l’estiu. També ajudes per a la contractació per a empreses i autònoms.

Els socialistes proposen la creació d’una gran àrea de Promoció Econòmica on tots els serveis municipals implicats en la creació de riquesa i ocupació estiguin coordinats sota una mateixa direcció.

Publicat a Canal 21 Ebre el divendres 8 de maig de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada