dimarts, 12 d’agost del 2014

El PSC titlla de surrealistes les declaracions de Bel sobre el tancament dels menjadors escolars

L’alcalde de Tortosa remarca que l'Ajuntament ha preferit garantir el menjar per a 120 xiquets al juliol, en lloc de fer 60 al mes de juliol i 60 més a l’agost.
L'alcaldable del PSC a Tortosa, Enric Roig, ha reiterat  que 120 xiquets de la ciutat s’han quedat sense poder fet un àpat a l'estiu i assegura que “Bel ha perdut la noció de la realitat”

“Serien unes declaracions còmiques si no estiguéssem parlant de nens que passen gana, i això no té res de graciós ”, ha reblat Enric Roig sobre les declaracions de l’alcalde Ferran Bel a la denuncia efectuada pel PSC i ERC de Tortosa per haver tancat els menjadors infantils d’estiu.

“Li tornem a repetir al senyor Bel que la fam no fa vacances”, ha emfatitzat Roig qui s’ha mostrat perplex davant l’afirmació que l’Ajuntament ha preferit garantir el menjar a 120 xiquets en lloc de fer 60 el mes de juliol i 60 més a l’agost. “El resultat final és que 120 xiquets i xiquetes no menjaran a l’agost, es mire del dret o del revés” ha exposat el regidor socialista.

Roig afirma no comprendre la postura del Govern Municipal: “o sigui que la solució per a Bel és o donar de menjar 60 xiquets i xiquetes més al juliol a canvi de deixar sense menjar a 120 a l’agost”, “no fora més just donar de menjar als 120 xiquets ambdós mesos?” s’ha preguntat Roig.

El PSC creu que els arguments esgrimits per Bel denoten el cansament del seu projecte. “Bel no sap fer una altra cosa que comparar-se amb el govern de progrés de l’any 2007, quan les taxes d’atur, pobresa i desigualtat a la ciutat eren significativament diferents a les actuals”, afirma Roig.

D’altra banda ha afirmat que “precisament ara, els membres de Convergència i Unió haurien de ser curosos al parlar “d’autoritat moral” especialment quan el fundador del seu partit, Jordi Pujol, ha estat 32 anys enganyant als ciutadans i ciutadanes de Catalunya” ha recalcat Roig, que torna a denunciar una vegada més la doble moral de Ferran Bel que va publicar el mateix dia que es tancaven els menjadors una nota de premsa publicitant l’acció.

D’esta forma Roig ha volgut sortir al pas de les declaracions de Bel, tot indicant que el PSC ja va demanar este menjador en una moció l’estiu passat. “Si realment Bel pensa que no tenim propostes que mire les actes dels plens, sense anar més lluny, el passat ple varem presentar 5 propostes en positiu que van ser tombades per la majoria absoluta de CiU” ha recalcat.

El PSC creu que no és de rebut que el Govern municipal tracte de justificar que no dóna de menjar als nens al mes d’agost per que les entitats col·laboradores no disposen dels voluntaris suficients per atendre les necessitats. “No entenem que es culpe a les entitats, per a què estan el recursos municipals?” ha qüestionat el portaveu del PSC.

Publicat a aguaita.cat el dimarts 12 d'agost de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada