dimecres, 27 d’agost del 2014

El PSC de Tortosa denuncia que malgrat les obres efectuades a la Plaça Unió aquesta continua inundant-se

El passat divendres 22 d’agost la Plaça Unió va tornar a inundar-se, tot i que l’Ajuntament havia anunciat que amb les obres es posaria punt i final als problemes de inundabilitat.

El PSC de Tortosa lamenta que les obres no hagin aconseguit solucionar els problemes amb la aigua quan es produeixen episodis de fortes pluges a la Raval de Sant Llàtzer, a la confluència del carrer Barcelona i la plaça Unió.
Es tracta sens dubte d’un punt negre quan plou amb intensitat, que obliga a tallar el trànsit i genera problemes als baixos de la zona i que, segons ha afirmat l’alcaldable socialista Enric Roig, “es van inundar aquest cop més que mai”.
De fet, alguns dels veïns, que s’han posat en contacte amb el Partit dels Socialistes, han afirmat que en aquest últim episodi s’han inundat baixos que mai s’havien inundat.
“És evident que el projecte no ha funcionat com ens van dir, ja que es continuen produïnt acumulacions d’aigua” -ha manifestat Roig- que el mateix divendres va estar al lloc dels fets comprovant l’estat de la Plaça.
“Haurem d’esperar a la tercera fase anunciada per l’alcalde, abans de fer una valoració definitiva de les obres” -ha dit- encara que va afegir que “de moment, i a peu de carrer, no sembla que s’hagi millorat molt”
El projecte, que el mes de gener va ser presentat per Ferran Bel com l’acció que havia de resoldre de manera definitiva aquesta problemàtica, estava previst inicialment amb dues fases, segons va explicar el propi alcalde, una que havia de començar el mateix més de gener i una segona que finalment es va ajornar fins al mes de juliol.
Aquest mateix mes de juliol va ser quan l’alcalde Ferran Bel, en una nova roda de premsa, va afirmar que encara faltava una tercera fase que consistiria en la construcció d’una xarxa d’embornals a la plaça Unió i la seva connexió amb el desaigüe.
Roig ha demanat a l’alcalde que agilitzi en la mesura del possible aquestes obres, per tal de solucionar aquesta problemàtica, donat que “considerem que el govern municipal esta improvisant, ja que en el mes de gener es van parlar de dues fases, i el mes de juliol de tres”
El regidor socialista ha volgut afegir que “quan s’iniciï l’activitat docent al nou Col·legi de Sant Llàtzer a la tardor, que no oblidem que també tindrà dos cursos d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig, s’agreujarà la problemàtica” motiu pel qual ha demanat celeritat al govern municipal.

“Desprès d’afirmar al mes de gener a bombo i plateret que s’havia trobat la solució als problemes d’inundabilitat de la Plaça Unió, ara sembla ser que s’allarguen i ens emplacen al desembre” – ha lamentat Roig- que ha prefereix esperar fins aquest mes per a fer una valoració definitiva del projecte.
Publicat a ebreexpres.com el dimarts 26 d'agost de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada