dimecres, 27 d’agost del 2014

El PSC de Tortosa denuncia que, malgrat les obres, la plaça Unió continua inundant-se


El PSC de Tortosa lamenta que les obres no hagen aconseguit solucionar els problemes d'inundació quan es produeixen episodis de fortes pluges a la raval de Sant Llàtzer, a la confluència del carrer Barcelona i la plaça Unió.

Es tracta, sens dubte, d’un punt negre quan plou amb intensitat, que obliga a tallar el trànsit i genera problemes als baixos de la zona i que, segons ha afirmat l’alcaldable socialista Enric Roig, “es van inundar esta vegada més que mai”.

De fet, segons afirma el PSC, alguns dels veïns, que s’han posat en contacte amb el Partit dels Socialistes, han afirmat que en este últim episodi s’han inundat baixos que mai s’havien inundat. “És evident que el projecte no ha funcionat com ens van dir, ja que es continuen produint acumulacions d’aigua” -ha manifestat Roig- que el mateix divendres va estar al lloc dels fets comprovant l’estat de la plaça.

“Haurem d’esperar a la tercera fase anunciada per l’alcalde, abans de fer una valoració definitiva de les obres” -ha dit- encara que va afegir que “de moment, i a peu de carrer, no sembla que s’haja millorat molt”

Roig ha demanat a l’alcalde que agilitze en la mesura del possible estes obres, per tal de solucionar la problemàtica. Segons Roig, “el govern municipal està improvisant, ja que en el mes de gener es van parlar de dos fases, i el mes de juliol de tres” .

El regidor socialista ha volgut afegir que “quan s’inicie l’activitat docent al nou col·legi de Sant Llàtzer a la tardor, que no oblidem que també tindrà dos cursos d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig, s’agreujarà la problemàtica” motiu pel qual ha demanat celeritat al govern municipal.

Publicat a aguaita.cat el dimarts 26 d'agost de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada