dijous, 14 d’agost del 2014

El PSC de Tortosa proposa la gratuïtat de la primera hora d’estacionament als pàrquings municipals


El grup municipal del PSC de Tortosa presentarà una moció en la pròxima sessió del ple en què proposarà que l’Ajuntament oferisca la primera hora d’estacionament de vehicles als pàrquings municipals del Carrilet, plaça d'Alfons i Montcada de forma gratuïta als clients del comerç de Tortosa sense que això implique cap cost per als comerciants i els paradistes del mercats.


El portaveu del grup socialista, Enric Roig, ha assegurat que l’estacionament és una de les prioritats per al seu grup i ha recordat les mesures que, de manera reiterada, han proposat al govern per tal de millorar-lo. Roig ha enumerat, entre d'altres, l’eliminació de les noves places ampliades de zona blava, encomanar un nou estudi de mobilitat, establir zones verdes o d’us preferent per a residents dels diferents barris, oferir lloguers baixos als pàrquings municipals i iniciar les gestions per a l’obertura dels terrenys del costat de l’estació de tren per esponjar el centre, entre d'altres.

El regidor socialista s’ha mostrat molt contundent respecte a les polítiques d’estacionament i mobilitat desenvolupades pel govern municipal en els darrers anys. “En els últims anys les polítiques d’estacionament han sigut un absolut fracàs i un desastre com ho demostra el fracàs de l’ampliació de la zona blava de Tortosa, el pàrquing del Carrilet, que podem afirmar que és un pàrquing fantasma, o les campanyes de tolerància zero per a posar denúncies al cotxes mal estacionats a l’hospital”.

Segons Roig, Tortosa sempre ha sigut un referent comercial en l'àmbit local i comarcal, però també és cert que en últims temps els comerciants han perdut, en moltes ocasions per motius de l’aparcament, un gran volum de visitants i potencials consumidors.

Publicat a aguaita.cat el dijous 14 d'agost de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada