dimecres, 13 d’agost del 2014

El PSC titlla de surealistes les declaracions de Bel al voltant del tancament dels menjadors escolars

Enric Roig, alcaldable del PSC a Tortosa, ha tornat a recalcar que 120 xiquets i xiquetes de la ciutat s'han quedat sense poder fet un àpat i assegura que "Bel ha perdut la noció de la realitat" .
"Serien unes declaracions còmiques si no estiguéssim parlant de nens que passen gana, i això no té res de graciós ". Amb aquesta duresa ha contestat Enric Roig les declaracions de resposta de l'Alcalde Ferran Bel a la denuncia efectuada pel PSC de Tortosa per haver tancat els menjadors infantils d'estiu.
"Li tornem a repetir al senyor Bel que la fam no fa vacances", ha emfatitzat Roig qui s'ha mostrat perplex davant l'afirmació  que l'Ajuntament ha preferit garantir el menjar a 120 xiquets en lloc de fer 60 el mes de juliol i 60 més a l'agost. "El resultat final és que 120 xiquets i xiquetes no menjaran a l'agost, es miri del dret o del revés" ha exposat el regidor socialista.
Roig afirma no comprendre la postura del Govern Municipal: "o sigui que la solució per a Bel és o donar de menjar 60 xiquets i xiquetes més al juliol a canvi de deixar sense menjar a 120 a l'agost", "no fora més just donar de menjar als 120 xiquets ambdós mesos?" s'ha preguntat Roig.
El PSC creu que els arguments esgrimits per Bel denoten el cansament del seu projecte. L'alcalde sembla ser l'únic que no s'ha adonat que la situació econòmica de la ciutat ha variat ostensiblement des de mitjans de dècada passada: "Bel no sap fer una altra cosa que comparar-se amb el govern de progrés de l'any 2007, quan les taxes d'atur, pobresa i desigualtat a la ciutat eren significativament diferents a les actuals"   
D'altra banda ha afirmat que "precisament ara, els membres de Convergència i Unió haurien de ser curosos al parlar "d'autoritat moral" especialment quan el fundador del seu partit, Jordi Pujol, ha estat 32 anys enganyant als ciutadans i ciutadanes de Catalunya" ha recalcat Roig, que torna a denunciar una vegada més la doble moral de Ferran Bel que va publicar el mateix dia que es tancaven els menjadors una nota de premsa publicitant l'acció.
D'aquesta forma Roig ha volgut sortir al pas de les declaracions de Bel, tot indicant que el PSC ja va demanar aquest menjador en una moció l'estiu passat. "Si realment Bel pensa que no tenim propostes que miri les actes dels plens, sense anar més lluny el passat ple varem presentar 5 propostes en positiu que van ser tombades per la majoria absoluta de CiU" ha recalcat.
El PSC creu que no és de rebut que el Govern municipal tracti de justificar que no dona de menjar als nens al mes d'agost per que les entitats col·laboradores no disposen dels voluntaris suficients per atendre les necessitats. "No entenem que es culpi a les entitats, per a que estan el recursos municipals?" ha qüestionat el portaveu del PSC.
"Lo realment trist és que mentre Bel perd el temps criticant a l'oposició 120 xiquets i xiquetes no gaudiran d'un àpat en condicions durant tot el mes d'agost" ha conclòs Roig.

Publicat a Ebre Digital dimarts 12 d'agost de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada