dimecres, 27 d’agost del 2014

El PSC denuncia que malgrat les obres efectuades a la Plaça Unió aquesta continua inundant-se

Divendres 22 d’agost va tornar a inundar-se, tot i que l’Ajuntament havia anunciat que amb les obres es posaria punt i final als problemes de inundabilitat
El PSC de Tortosa lamenta que les obres no hagin aconseguit solucionat els problemes amb l'aigua quan es produeixen episodis de fortes pluges a la Raval de Sant Llàtzer, a la confluència del carrer Barcelona i la plaça Unió. 
Es tracta sens dubte d’un punt negre quan plou amb intensitat, que obliga a tallar el trànsit i genera problemes als baixos de la zona, que segons ha afirmat Enric Roig, l'alcaldable socialista “es van inundar aquest cop més que mai”.
De fet, alguns dels veïns, que s’han posat en contacte amb el Partit dels Socialistes, han afirmat que en aquest últim episodi s’han inundat baixos que mai s’havien inundat. 
“És evident que el projecte no ha funcionat com ens van dir, ja que es continuen donant acumulacions d’aigua”, ha manifestat Roig, que el mateix divendres va estar al lloc dels fets comprovant l’estat de la Plaça. 
“Haurem d’esperar a la tercera fase anunciada per l’alcalde, abans de fer una valoració definitiva de les obres” ha manifestat Roig, a pesar que va afegir que “de moment, i a peu de carrer, no sembla que s’hagi millorat molt” 
El projecte, que el mes de gener va presentar Ferran Bel com l’acció que havia de resoldre de manera definitiva aquesta problemàtica, estava previst incialment anb dues fases, segons va explicar el propi alcalde, una que havia de començar el mateix mes de gener i una segona que finalment es va ajornar fins al mes de juliol. 
Va ser aquest mateix mes de juliol quan l’alcalde Ferran Bel, en una nova roda de premsa, va afirmar que encara faltava una tercera fase que consistiria en la construcció d'una xarxa d'embornals a la plaça Unió i la seva connexió amb el desaigüe.
Roig ha demanat a l’alcalde que agilitzi en la mesura del possible aquestes obres, per tal de solucionar aquesta problemàtica, donat que “considerem que el govern municipal està improvisant, ja que en el mes de gener es van parlar de dues fases, i el mes de juliol de tres” 
El regidor socialista ha volgut afegir que “quan s’iniciï l’activitat docent al nou Col·legi de Sant Llàtzer a la tardor, que no oblidem que també tindrà dos cursos d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig, s’agreujarà la problemàtica", motiu pel qual ha demanat celeritat al govern municipal.
“Després d’afirmar al mes de gener a bombo i plateret que s’havia trobat la solució als problemes d’inundabilitat de la Plaça Unió, ara sembla que s’allarguen i ens emplacen al desembre”, ha lamentat Roig, que ha preferit esperar fins aquest mes per fer una valoració definitiva del projecte. 
Publicat a tortosa.socilaistes.cat el dimecres 27 d'agost de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada