dijous, 25 de setembre del 2014

Roig declararà com a imputat per la seva relació contractual amb l’Ajuntament de BateaEl portaveu i candidat socialista a l’Ajuntament de Tortosa, Enric Roig, declararà aquest dijous 25 de setembre als jutjats de Gandesa com a imputat per un presumpte delicte de nomenament il·legal. Segons ha explicat Roig en roda de premsa als mitjans de comunicació, la imputació respon a presumptes irregularitats en la seva relació contractual com a assessor en matèria urbanística de l’Ajuntament de Batea. En la mateixa compareixença, Roig ha afirmat que sempre ha actuat ‘seguint el dictat del personal jurídic de l’ajuntament’ i està ‘totalment convençut’ que la seva situació laboral i contractual amb els diferents contractes que durant set anys ha mantingut amb aquest consistori s’emmarquen dintre de la legalitat.


El regidor i candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa també s’ha volgut desmarcar de la polèmica oberta entre el consistori i la Fundació Privada Terra Alta segle XXI pel servei de rehabilitació. Segons ha assenyalat, en el desenvolupament de la seva activitat professional en cap moment ha intervingut en l’afer d’aquest servei.

Roig també ha manifestat que ‘l’entristeix molt’ que aquells que ‘estan interposant la querella’ aprofitin la seva situació de candidat a l’alcaldia de Tortosa per ‘involucrar-lo’ en un afer administratiu que, segons el regidor del PSC, no hi té ‘cap tipus de relació’.

Roig, de professió arquitecte, realitza serveis contractuals amb l’Ajuntament de Batea des de 2007 sota diferents modalitats contractuals: com a professional liberal, en dos etapes diferenciades, com a funcionari interí i en comissió de serveis com a personal laboral fix. En relació amb això, el regidor del PSC a Tortosa ha explicat que aquestes diferents modalitats contractuals són comuns en altres consistoris i departaments.

Publicat a Canal 21 el dimarts 23 de setembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada