dimecres, 10 de setembre del 2014

El PSC condemna unes pintades amb amenaces de mort a BelEl grup municipal del PSC a Tortosa ha condemnat aquest dimecres les pintades d’amenaça de mort a l'alcalde, el convergent Ferran Bel, aparegudes la setmana passada al voltant de les piscines municipals. Unes pintades que l’Ajuntament de Tortosa no ha previst denunciar, ja que des del govern municipal s’interpreten com una “bretolada” en el marc de les festes de la Cinta. De fet, les pintades es van tapar el mateix dia, i l’episodi havia passat inadvertit fins al comunicat que han difós els socialistes aquest dimecres.

Segons han explicat al PSC diferents veïns del barri de Ferreries, van ser diverses les pintades d’amenaça de mort a l’alcalde que van aparèixer la nit de dijous 4 de setembre al voltant de les derruïdes piscines, amb un marcat to reivindicatiu. En concret, les pintades van aparèixer al mur del carrer Alcanyís i també al cartell que encara anunciava la construcció del complex d'aigües a càrrec de Quatuor. Roig ha assegurat que, tot i discrepar políticament per com s’està duent el procés de construcció de les piscines, hi ha "línies roges que no es poden traspassar".

Els socialistes han dirigit una missiva a l’alcalde, expressant-li la seua solidaritat. Finalment, Roig ha expressat la seua confiança en què tard o d’hora els autors d’aquestes pintades siguin identificats pels cossos i forces de seguretat. El portaveu i candidat del PSC ha manifestat el "rebuig més rotund de qualsevol tipus d'amenaces o declaració violenta a qualsevol ciutadà, i per tant als qui són els seus representants legítims". Per aquest motiu, ha dit que donarà suport a "totes les accions judicials que Ferran Bel o l’Ajuntament de Tortosa vulguin emprendre en aquesta direcció”. 

Roig ha assegurat que aquestes pintades amb amenaces de mort i insults són una autèntica barbaritat”. Segons Roig, "fets tan lamentables com aquests no es poden a tolerar". Malgrat defensar el dret dels veïns a demostrar el seu "enuig" pels quasi quatre anys que porten paralitzades les obres de les piscines municipals, pels socialistes “la llibertat d'expressió no es pot utilitzar a qualsevol preu, i menys encara quan s'amenaça de mort o s'insulta”.

Publicat a Canal 21 el dimecres 10 de setembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada