dimecres, 10 de setembre del 2014

El PSC de Tortosa condemna unes pintades d'amenaça a l'alcalde aparegudes a Ferreries


El portaveu municipal del PSC de Tortosa, Enric Roig, ha manifestat a través d’una nota de premsa el seu "rebuig més rotund a qualsevol tipus d'amenaces o declaració violenta a qualsevol ciutadà, i per tant als qui són els seus representants legítims", motiu pel qual recolzarà "totes les accions judicials que Ferran Bel o l’Ajuntament vulgui emprendre en esta direcció”. D’esta manera ha volgut condemnar unes pintades d’amenaça contra l’alcalde aparegudes la nit del 4 de setembre a l’entorn de les piscines municipals, a Ferreries.

“Hi ha límits que no es poden sobrepassar, i estes pintades amb amenaces de mort i insults són una autèntica barbaritat”. Roig ha destacat que els socialistes estan "totalment en contra" d’accions com estes i ha mostrat "la indignació, condemna i total repulsa per uns actes que pretenen menyscabar la convivència de la nostra ciutat a través de mètodes antidemocràtics i feixistes", ha dit.

D’aquesta forma els socialistes, que recorden haver estat el grup de l’oposició “més bel·ligerant amb la forma com el Govern municipal età portant la construcció de les piscines”, han dirigit una carta a l’alcalde demostrant la seua solidaritat. "En democràcia són inadmissibles qualsevol amenaça o vexació cap als càrrecs electes i els responsables d’estes accions han de respondre davant la Justícia", ha defensat Roig, que ha expressat la seva confiança en què tard o d’hora els autors d’estes pintades siguen identificats pels cossos i forces de seguretat.

Publicat a aguaita.cat el dimecres 10 de setembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada