dimecres, 22 d’abril del 2015

Enric Roig: "Un mandat municipal perdut"

El candidat a l'alcaldia a Tortosa lamenta que el govern de CiU hagi oblidat les persones durant aquests quatre anys i insta la ciutadania a apostar pel canvi
El candidat del PSC a l'alcaldia, Enric Roig, ha titllat amb rotunditat de "mandat municipal perdut" els darrers quatre anys de govern de CiU a Tortosa. "L'Ajuntament ha oblidat les persones i els seus problemes i s'ha limitat a fer funcionar la maquinària administrativa". De fet, fins al punt que l'obra que presenta com la seva actuació més destacada "és una actuació que no és seva", en al·lusió al pont del tren "pagada, dissenyada i aprovada pel govern de Jose Luis Rodríguez Zapatero". "Per cert", ha denunciat Roig, "on està la seva famosa zona d'oci que havia d'anar en les pilastres del pont?".
Un altre dels aspectes que han analitzat avui els socialistes és la manca de consens i el fet que només s'han aprovat un 29% de les mocions presentades pels grups de l'oposició. El PSC n'ha presentat 109 relatives majoritàriament al dia a dia de la ciutat. En aquest aspecte, Roig ha posat en evidència el deficient manteniment de la ciutat durant aquests quatre anys. "Malgrat el rentat de cara urgent al qual assistim els darrers dies, sospitosament ara que vénen les eleccions, és deficient i podem veure com s'asfalta a pedaços".
Roig també ha definit el mandat com el "de les grans obres faraòniques que no es van poder fer", amb el nyap de les piscines com a exemple de mala gestió i demostració d'un govern sense planificació, al qual s'hi afegeix per accentuar la desastrosa acció de govern l'ampliació de la zona blava i la nefasta política d'estacionaments.
Però, sobretot, per al candidat socialista el més greu de tot plegat és la nul·la planificació econòmica i la "insuficiència de les polítiques de justícia social".
Finalment, Roig també ha fet referència a l'incompliment reiterat del PAM, l'avançament desmesurat de diners als bancs i l'acomiadament de treballadors. Quant al PAM del 2014, només s'ha realitzat un 35% del que s'havia planificat. Per tot plegat, Roig ha apel·lat a la ciutadania perquè "s'atreveixin a pensar en una altra forma de fer política, perquè una altra Tortosa és possible".
Publicat a tortosa.socialistes.cat el dimecres 22 d''abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada