diumenge, 12 d’abril del 2015

El PSC de Tortosa presenta la candidatura amb la que intentarà recuperar els vots perduts

L’expresident del govern espanyol, Jose Luis Rodríguez Zapatero, participarà dissabte 18 d’abril en l'acte públic de presentació‘Atreveix-te! Pensa en Roig’. Este és el lema amb què el PSC intentarà, amb una candidatura encapçalada per Enric Roig, millorar els resultats electorals de les darreres municipals i rescabalar els vots que ha anat perdent en els dos darrers comicis. Roig ha presentat avui els principals eixos del programa electoral i la candidatura que encapçala, en la que hi figura per l'actual regidora Dolors Bel com a número 2, i per Manel de la Vega i Eugeni Monllaó en els llocs tercer i quart. L'actual tercer regidor amb Roig i Dolors Bel, Antoni Sabaté, passa al número 13 i serà el candidat a l'EMD de Jesús.

Així, com a número 5 seguix a la llista Teresa Castellà, candidata a l’EMD de Bítem; i continua amb Maria López Rica, Aida Miralles, Alfredo Ibàñez, candidat a l’EMD de Campredó; Paula Miró, Gabriel Montaguano, Consol Cordero, Xavier Sànchez, Antoni Sabaté, candidat a l’EMD de Jesús; Marita Garceso, candidata a la Junta Veïnal de Vinallop; Alberto Tafalla, candidat a la Junta Veïnal dels Reguers; Eliseo Martínez, Joana Subirats, Roger Ripoll, Anna Ariño, Victoria Campos, i tanca l’exalcalde i senador Joan Sabaté. “En esta llista no hi ha sorpreses, hi ha socialistes als quals vull agrair personalment el seu compromís amb la candidatura i la seua ferma voluntat de complir el programa que presentem”, ha afirmat Roig.

L'acte de presentació públic de la candidatura serà dissabte 18 d’abril, a l’Espai Patronat (12 del migdia) i comptarà amb la presència de l’expresident del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

1001 propostes al programa
El PSC remarca que el programa electoral recull 1001 propostes, moltes de les quals ha fet arribar la ciutadania en les assemblees obertes, el Dissabte Roig i el web www.tornarasomiar.webnode.es. Roig ha resumit en deu les principals propostes que incorpora el programa, i que són un gran Pacte Local per l’Ocupació creant llocs de treball a Tortosa; prioritzar el manteniment de carrers i les places a la ciutat; eliminar l’ampliació de la zona blava i crear estacionaments dissuasius; garantir un envelliment digne millorant i reforçant els serveis a domicili amb la potenciació dels menjadors escolars i la creació d’una borsa de llibres; la construcció de les piscines municipals; la posada en marxa dels pressupostos participatius perquè els ciutadans i decidisquen on gastar els seus impostos; urbanitzar els terrenys de Renfe, creant un nou espai capital per a la ciutat; posar en marxa una nova zona d’oci jove a Ferreries; edificar habitatge públic de lloguer a preus baixos, i suport al comerç i el turisme, avalant crèdits a emprenedors.

 “És sense cap dubte un programa progressista, atrevit, agosarat, valent i decidit, però molt meditat”, ha subratllat Roig, que ha explicat que “s’ha acurat el càlcul de la despesa que se sufragaria amb els diners que el govern actual avança als bancs mentre els ciutadans patixen les conseqüències de la crisi”.

“Animem als ciutadans i ciutadanes que estan cansats de les polítiques de dretes que en els últims 8 anys s’han portat a terme a Tortosa que s’atrevisquen a imaginar en com podia ser la nostra ciutat des d’una òptica progressista, més justa i solidària, amb polítiques pensades per i per a les persones”, ha apuntat.

Publicat a aguaita.cat el divendres 10 d'abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada