diumenge, 26 d’abril del 2015

El canvi a Tortosa comença per Bítem

Enric Roig es compromet amb la candidata a la presidència de l'EMD, Teresa Castellà, perquè l'Ajuntament compleixi el conveni i es torni a invertir al poble
Un equip que, segons Castellà, reuneix experiència, joventut i preparació. “Amb moltes ganes de treballar perquè ens estimem Bítem i que tenim un principal objectiu, que els bitemers i bitemeres se sentin orgullosos del seu poble”.
La candidata socialista a la presidència de la junta veïnal va deixar clar que la prioritat és fer complir el conveni entre l'Ajuntament i l'EMD, un acord que s'ha incomplert sistemàticament amb Bel a l'alcaldia i Cugat al capdavant del govern del poble. La participació ciutadana i la transparència és també fonamental perquè “el poble es construeix entre tots i totes”. “Ens comprometen a fer cada any un ple extraordinari per explicar en què ens hem gastat els diners perquè són els diners de tothom, consultarem a la gent quines són les prioritats quant a inversió, volem implicar a tots i a totes en el futur del poble”.
Entre altres propostes de la candidatura socialista per a Bítem, hi ha el suport a l'educació i a la cultura, amb la construcció d'una biblioteca; la recuperació del patrimoni i aconseguir la cessió per al poble del Mas del Bisbe i la Masada; el suport als nous emprenedors; aconseguir implicar els joves “amb polítiques que els motivin i que els donin suport en un context de dificultat com l'actual”, i l'elaboració d'un programa d'atenció per a la gent gran.  
Publicat a tortosa.socialistes.cat el diumenge 26 d'abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada