diumenge, 12 d’abril del 2015

Atreveix-te!, Enric Roig i 1.000 i una raons per Pensar en Roig per Tortosa

L'expresident del govern espanyol, Jose Luis Rodríguez Zapatero, participarà dissabte vinent en l’acte de presentació de la candidatura, força renovada i compromesa amb la ciutat.

enric_roig_02jpgEl candidat del PSC a l'alcaldia de Tortosa, Enric Roig, ha presentat avui els principals eixos del programa electoral i la candidatura que encapçala amb vista a les eleccions municipals del 24 de maig vinent amb el lema "Atreveix-te! Pensa en Roig". "Animem als ciutadans i ciutadanes que estan cansats de les polítiques de dretes que en els últims 8 anys s'han portat a terme a Tortosa que s'atreveixen a imaginar en com podia ser la nostra ciutat des d'una òptica progressista, més justa i solidària, amb polítiques pensades per i per a les persones", ha detallat Roig.

El programa electoral, en què s'ha treballat exhaustivament al llarg d'aquests darrers mesos i que recull moltes propostes que la ciutadania ha fet arribar en les assemblees obertes, el Dissabte Roig i el web www.tornarasomiar.webnode.es, recull més d'un miler de propostes "amb mil i una raons per pensar en Roig".

El programa s'estructura en quatre grans eixos, la ciutat dels ciutadans amb 84 propostes sobre Participació, Transparència i Bon Govern. Un segon al voltant de la ciutat de tots i totes, que incorpora aspectes relacionats amb el benestar social, la salut, la integració social i els habitatges dignes, amb 177 propostes. Un tercer que treballa la ciutat de les oportunitats amb 245 iniciatives d'ocupació i desenvolupament econòmic que té en compte la promoció econòmica, el comerç, el turisme, la creació de llocs de treball i la formació. I, finalment, un quart eix que gira sobre la ciutat dels tortosins i tortosines que planteja un model de ciutat diferent amb 495 propostes al voltant de la capitalitat, la mobilitat, la seguretat, la joventut, la cultura, l'esport i els carrers que inclou els barris i pobles del municipi. "És sense cap dubte un programa progressista, atrevit, agosarat, valent i decidit, però molt meditat", ha subratllat Roig, que ha explicat que s'ha acurat el càlcul de la despesa que es sufragaria amb els diners que el govern actual avança als bancs "mentre els ciutadans pateixen les conseqüències de la crisi".

Roig també ha anunciat els tres caps de llista a les EMD de Jesús, Antoni Sabaté; de Bítem, Teresa Castellà, i de Campredó, Alfredo Ibáñez. L’acte de presentació públic de la candidatura serà dissabte vinent, dia 18 d'abril, i comptarà amb la presència de l'expresident del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Es realitzarà a l'Espai Patronat a les 12 de migdia.

Publicat a ebredigital.cat el divendres 10 d'abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada