divendres, 22 de maig del 2015

Enric Roig apel·la al vot socialista a Campredó com a garantia real de canvi

El candidat a la presidència a l’EMD, Alfred Ibáñez, proposa la construcció d’una llar d’infants en un programa que aposta per donar suport a les entitats i associacions

El candidat a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, va fer una crida ahir a votar socialista a Campredó com a garantia de canvi real. “Els únics que parlem de canvi som nosaltres”, va subratllar per afegir: “Campredó mereix algú que treballi per resoldre els seus problemes i aquest home és Alfred Ibálñez”. El candidat socialista va destacat la seva lluita per la justícia social i contra les desigualtats. “Alfredo és una persona que porta molts anys defensant els drets dels treballadors a l’hospital de Tortosa de la mateixa manera que ho farà amb tots i cadascun dels campredonencs i campredonenques”. Roig també va agrair a la resta de l’equip atrevir-se a posar-se al costat dels que més malment ho passen. “Moltes gràcies Roger, Pepe i Imma per la vostra ajuda, i a Manel i Pepe per la feina feta durant aquests quatre anys”.

Roig va tornar a comprometre’s perquè l’Ajuntament pagui el deute que té contret amb les EMD i que en el cas de Campredó puja a 280.000 euros. “L’ajuntament de Tortosa porta quatre anys sense pagar a Campredó els diners que ens havíem promès per a fer obres al poble. Ni un euro en inversions, ni un duro. I els d’aquí, callats, calladets, perquè els que manen són els d’allà, els de Tortosa”, va subratllar.

El candidat socialista va revalidar l’aposta pels pressupostos participatius i optimitzar els recursos “per ajudar les famílies necessitades, acompanyar a les persones majors que ho necessitin". També es va comprometre en la millora de l’espai públic i la neteja i que hi hagi una veritable policia de barri a l’EMD. En aquest sentit també va destacar que és prioritari descentralitzar els serveis socials i millorar els horaris perquè un dia a la setmana estiguin a Campredó. 

Alfred Ibáñez va exposar algunes de les propostes del programa electoral entre les quals destaca la construcció d’una llar d’infants, la millora del camp de futbol, la creació d’una borsa d’habitatge a partir dels immobles buits, en venda o lloguer, i la construcció del cementiri municipal. També va assegurar que es reclamarà la construcció de la depuradora.

De la seva banda, el candidat Roger Ripoll es va comprometre en treballar perquè les associacions i entitats del poble disposin d'un espai i va defensar l'associacionisme com una de les bases de l'activitat de l'EMD.

Finalment, Ibáñez va apel·lar: “Diumenge 24 de maig, només hi ha una opció de canvi per millorar Campredó, votar socialista al nostre poble, votar Roig a Tortosa”.

Publicat a tortosa.socialistes.cat el divendres 22 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada