dimarts, 12 de maig del 2015

El deute municipal, un dels temes més destacats entre Roig i Bel al debat de la Cadena SER

Deute municipal, projecte de piscines o els aparcaments de la ciutat han sigut alguns dels temes més destacats que han debatut avui els candidats de CiU i el PSC a Tortosa. Ho han fet en un cara a cara que, en alguns moments, ha arribat a una elevada agitació.


L’enfrontament cara a cara dels candidats de les dos formacions amb més representació a l’Ajuntament de Tortosa ha servit avui per contraposar els seus respectius missatges. Organitzat per Ràdio Ebre-Cadena SER, el debat ha repassat part de l’obra de govern feta, i també les propostes per als quatre anys vinents. L’eix econòmic ha marcat bona part de la discussió. El candidat socialista, Enric Roig, ha retret una vegada més que l’equip de govern haja destinat molts recursos econòmics a saldar el deute amb les entitats financeres, en lloc de fer més polítiques que afavorisquen la creació d’ocupació o de prestació de serveis socials. Per la seua banda, el candidat convergent, Ferran Bel, ha argumentat que el pagament als bancs és necessari quan és possible, ja que no fer-ho acaba provocant un augment del deute. 

Altres punts destacats del cara a cara han tingut la piscina o la viabilitat dels pàrquings subterranis construïts com a principal argument. El punt de més crispació ha arribat al final, quan Ferran Bel ha demanat a Enric Roig que es comprometés a respectar la llista més votada a l’hora de confeccionar el govern. El candidat socialista ha assenyalat, però, que parlarà amb tots els partits.

Publicat a Ebre Digital el dimarts 12 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada