dimecres, 13 de maig del 2015

Bel (CiU) i Roig (PSC) s'enfronten per la zona blava

La mobilitat i l'estacionament a Tortosa van centrar ahir bona part del cara a cara entre l'alcaldable de CiU, Ferran Bel, que torna a presentar-se a les eleccions després de vuit anys a l'alcaldia, i el cap de llista del PSC, Enric Roig, que s'estrena com a candidat. “Si governem Tortosa eliminarem l'ampliació de les places d'estacionament de la zona blava”, va dir Roig en el debat organitzat per Ràdio Ebre-Cadena SER. Unes places d'aparcament de pagament que el candidat de CiU sosté que són necessàries. “Hem creat aparcament en superfície i lliure al Temple i Ferreries, la zona blava no és pot eliminar”, va manifestar Bel. El candidat socialista també va criticar la infrautilització dels dos aparcaments subterranis de pagament que s'han fet al municipi, al nucli antic i el Temple, mentre que Bel va defensar que no han costat “ni un euro” a l'Ajuntament.

La construcció d'una nova piscina coberta és un altre dels temes que CiU i els socialistes plantegen de manera molt diferent. Bel no ha executat el seu compromís de renovar el complex d'aigua per la fallida de l'empresa que havia de fer el projecte i ara en planteja un de més modest i que farà públic avui. “La política d'esports de CiU ha estat un fracàs”, va manifestar el cap de llista del PSC, partidari de la gestió privada de la piscina.

Bel es va comprometre a respectar la llista més votada després del 24 de maig, en resposta a una pregunta del candidat socialista. Però quan l'alcaldable de CiU va fer la mateixa pregunta a Roig, no va obtenir una resposta clara. “Després de les eleccions parlarem amb totes les forces polítiques, parlarem dels programes”, va assenyalar el candidat del PSC. “Això vol dir que faran un pacte de diverses forces perdedores si és possible”, va respondre Bel, que aposta per un govern continuista. “Hem de fer memòria de com estava Tortosa fa vuit anys, l'estat del nucli antic, de les instal·lacions esportives, dels pobles, de l'entrada a la ciutat...”, va remarcar l'alcaldable de CiU.

Publicat a El Punt Avui el dimecres 13 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada