dimecres, 4 de març del 2015

Enric Roig (PSC) qüestiona l'empresa municipal Tortosasport, un cop 'fracassat' el projecte de piscines


El candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, ha qüestionat aquest dimecres la necessitat de seguir mantenint l’empresa municipal Tortosasport. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha recordat que Tortosasport es va crear per gestionar l’antic projecte de piscines, descartat fa més d’un any, i que ara aquesta empresa també ha estat posada en dubte per part de la Intervenció de l’Ajuntament. De fet, el regidor del PSC ha remarcat que el principal objectiu de Tortosasport era poder recuperar l’IVA de les obres de l’anterior complex d’aigües, i que l’empresa havia de tenir les oficines en l’edifici administratiu que ara també ha quedat descartat per al nou projecte. Roig ha afegit que Tortosasport costa més de 800.000 euros anuals. Així, ha afirmat que si el projecte de piscines ha fracassat i s’està reformulant, també caldria redimensionar l’empresa que es va crear a partir de l’anterior patronat municipal d’Esports.De fet, en la mateixa entrevista, Roig ha reiterat que finalment s’ha destapat “la gran mentida” de Ferran Bel, després que l’alcalde confirmés la setmana passada a Canal 21 Ebre que les obres de les noves piscines no començaran abans de les eleccions. Segons el candidat del PSC, el mateix alcalde de Tortosa sabia que no podria continuar les obres, quan un mes abans de les municipals del 2011 va enderrocar la tanca de l’estadi.

Finalment, Roig ha advertit que el nou espai de lleure, esport i salut que l’Ajuntament està fent a l’estadi municipal no està inclòs en el Pla d’Actuació Municipal (PAM). El candidat del PSC ha dit que es tracta d’una actuació electoralista, que busca acontentar els veïns i comerciants de Ferreries després de quatre anys amb les obres de les piscines aturades i l’estadi tancat.

En qualsevol cas, Roig ha deixat clar que el programa electoral del PSC inclourà un nou projecte de piscines per a Tortosa, en la línia de la proposta que van presentar a l’agost del 2013. 

Publicat a La Marfanta el dimecres 4 de març de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada