dilluns, 23 de març del 2015

El PSC de Tortosa porta divendres el programa electoral a aprovació en assemblea obertaUn centenar de propostes concretes per a Tortosa configuraran el programa electoral que ha de sortir de l’assemblea oberta d’afiliats i ciutadans en general que el PSC ha convocat per divendres a la ciutat. Es tracta d’una selecció de les més de mil propostes que ha rebut el PSC de Tortosa a través del procés que ha dut a terme en els últims mesos, amb reunions amb associacions i entitats, la convocatòria del Dissabte Roig, i les aportacions recollides a través de la web www.tornarasomiar.webnode.es.

 “Al llarg del mes de febrer i març ja hem fet un treball previ en el debat i aprovació de part del miler de propostes presentades. Ara divendres, a les 20 hores, en una assemblea oberta tancarem el document definitiu, que toca de peus a terra, però que també és agosarat, que és realista i a la vegada ambiciós perquè Tortosa recupere la força perduda durant els darrers vuit anys de govern de Bel, un executiu esgotat que afronta el 24 de maig amb poca credibilitat després de les operacions lamentables per la ciutat com han estat, entre altres, les piscines i els aparcaments”, ha afirmat el candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig.

Les 1.110 propostes recollides s’han estructurat en els quatre eixos del programa socialista: 87 accions en Compromís i Regeneració Democràtica; 198 en Igualtat, Benestar i Integració Social; 424 en Economia, Desenvolupament i Ocupació, i 401 propostes en Territori, Serveis i Espai Públic. “Estem preparats per liderar el canvi a Tortosa”, ha emfatitzat Roig, “i tenim una eina àmpliament treballada per fer-ho, per superar de nou una dreta ancorada en l’immobilisme, incapaç d’aportar ni una sola proposta per fer front a la crisi i que ha desatès el dia a dia dels tortosins i tortosines”, ha afegit.

Publicat a aguaita.cat el dilluns 23 de març de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada