dijous, 19 de març del 2015

Els socialistes debaten més de 400 propostes per afavorir el creixement econòmic de Tortosa

El PSC de Tortosa va debatre dijous passat a l'entorn de 400 propostes d'un dels principals eixos del programa electoral amb vista a les eleccions del 24 de maig vinent. En concret, en aquesta tercera sessió de treball, es van debatre i votar els compromisos i actuacions que els socialistes inclouran en el programa destinats a la promoció econòmica i industrial i que incideixen també en el necessari suport al comerç, el turisme, el coneixement i l'educació claus després de la deixadesa del govern de CiU al llarg d'aquests darrers vuit anys.
Les darreres dades de l'IDESCAT són demolidores per a Tortosa on l'atur ha pujat un 180% des que Bel és alcalde. "El que importa ara són les persones, generar ocupació, recuperar la il·lusió en les nostres possibilitats per tirar endavant i fer de la crisi una oportunitat, calen polítiques valentes per fer-ho possible". Per això, entre les propostes que es van debatre i que Roig situa com a irrenunciables són la posada en marxa d'un pla de xoc contra l'atur juvenil, un pla de foment de l'educació i microcrèdits per a joves emprenedors; l'activació del Viver d'empreses i un pacte local per l'ocupació.
També un punt fonamental per als socialistes és el suport al comerç. Per això, es van debatre fins a 200 propostes de suport al petit comerç amb iniciatives molt innovadores. "Cal estar al costat dels nostres comerciants, perquè aquest és un dels nostres actius, l'aparador de la nostra ciutat", ha destacat Roig que també ha subratllat la coincidència en el debat de la necessària aposta per la formació . "Hem de situar de nou Tortosa com a líder de les Terres de l'Ebre, com una ciutat d'oportunitats, activa econòmicament", ha tancat el portaveu socialista. "Tortosa té importants actius turístics i comercials, cal que des de l'Ajuntament s'hi doni suport, però no per complir l'expedient, sinó un suport decidit perquè es tracta des dos eixos fonamentals per al nostre futur".
Els socialistes tancaran aquesta setmana les assemblees obertes. Ho faran aquest dijous, dia 19, en una jornada de treballa que versarà sobre Territori, Serveis i Espai Públic. A l'abril es realitzarà l'assemblea programàtica, oberta a afiliats i ciutadania en general, en què es debatran i consensuaran totes les propostes i durant la qual s'aprovarà definitivament el programa electoral amb què els socialistes concorreran a les eleccions.
Publicat a riberaonline el dimarts 17 de març de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada