dilluns, 28 de juliol del 2014

Dalmau "lo tortosí", un mag del segle XVI a la Festa del Renaixement

Per tercer any consecutiu l'espai la Busca de Tortosa reobri les seves portes per la XIX Festa del Renaixement. Un espectacle destacat és el de Dalmau "lo tortosi", un mag del segle XVI molt important a Europa. Dalmau, així doncs, mostrarà les seves habilitats amb les anelles, les cartes, els cubilets i les cordes durant aquesta edició de la Festa. 

L'entitat, la Busca de Tortosa, pretén "fer gran la Festa del Renaixement", segons ha dit la seva presidenta, Teresa Castellà. Castellà ha recordat que l'associació té entre els seus objectius: la promoció  cultural, la recreació històrica i la promoció de la Festa a Tortosa. 

Pel que fa a la recreació història, la seu de la Busca es converteix amb la casa notarial de Gil de Frederic. Com a novetat d'enguany, els visitats rebran una credencial del notari tortosí. 

Des del PSC de Tortosa, que dóna suport a la Busca, s'ha destacat el treball de l'associació per l'oferta de cada any i per l'estudi de l'entorn del Renaixement per aportar-ho a la Festa. El candidat a l'alcaldia, Enric Roig, ha assegurat que "un altra manera de participar de la vida social i política és possible".  

Publicat al web Periodisme Juvenil el dimarts 22 de juliol de 2014

http://www.periodismejuvenil.cat/2014/07/dalmau-lo-tortosi-un-mag-del-segle-xvi.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada