divendres, 16 de maig del 2014

“Els socialistes vam aturar el PHN i una majoria socialista el 25M aturarà l’agenda de Rajoy”

Javi López fa una crida a derrotar Cañete, el ministre que va imposar el pla, “en nom de Catalunya, de les Terres de l’Ebre i d’aquest riu”


El candidat del PSC a les eleccions al Parlament Europeu, Javi López, avui en campanya a les Terres de l’Ebre, ha recordat que “gràcies als socialistes vam aconseguir aturar el Pla Hidrològic Nacional i en aquestes eleccions, gràcies als vots socialistes, podrem aturar l’agenda de Rajoy de retallades i que també té un pla pel riu Ebre”. “Nosaltres avui reivindiquem aquest riu i refermem el nostre compromís amb l’Ebre, que forma part de la identitat d’aquest poble i d’aquest país”.
López ha recordat que va ser amb l’arribada del Govern socialista de Zapatero i amb la ministra Cristina Narbona al capdavant de Medi Ambient quan es va posar fi al malson del transvasament imposat pel PP de manera unilateral. Miguel Arias Cañete, aleshores ministre d’Aznar i avui candidat del PP, va verbalitzar una manera de fer política amb les Terres de l’Ebre quan va assegurar que el pla es faria “per collons”: “Cañete ha de perdre aquestes eleccions en nom de Catalunya, en nom d’aquesta terra i d’aquest riu”.
Javi López, que avui prosseguirà la seva jornada amb visites a entitats i col•lectius i entrevistes amb diversos mitjans de comunicació de la zona, ha reiterat que “Catalunya serà decisiva en aquestes eleccions” i s’ha mostrat convençut que “si els socialistes som capaços de mobilitzar a la gent i apel·lar a que necessitem derrotar l’agenda de Rajoy podem construir una majoria socialista”. “Catalunya ha fet confiança molts cops als socialistes, de nou apel•lem a aquesta confiança perquè hi ha molt en joc a Europa i el 25M Rajoy el vol convertir en un plebiscit a les seves polítiques”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada