divendres, 24 de gener del 2014

Enric Roig fa un pas endavant i optarà a les primàries del PSC de Tortosa per ser l'alcaldable

Publicat per Gustau Moreno Pérez el dia 10 gener de 2014 | 10.1.14


 TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor socialista Enric Roig ha anunciat aquest dijous a través de Twitter que ja ha comunicat als seus "companys i companyes" del PSC la decisió de presentar-se a les primàries per esdevenir el candidat a l'alcaldia de Tortosa. De fet, Roig ja ha obert un segon compte en aquesta xarxa social, amb el perfil @roig2015 . Roig ha vingut actuant com a portaveu del PSC de Tortosa en els darrers mesos, tot i que oficialment el portaveu del grup municipal encara és el també regidor Antoni Sabaté. Per la seua banda, Roig va entrar com a regidor de l'Ajuntament de Tortosa al juny del 2012, quan Núria Chertó va anunciar que renunciava a la seua acta per no poder compaginar la seua responsabilitat política amb les seues obligacions professionals. Roig, que és secretari d'organització del PSC de Tortosa, és arquitecte i ha estat director de la Festa del Renaixement de Tortosa i de l'Insitut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece).

Al juny del 2012, el regidor socialista ja va avançar a Canal 21 Ebre que li agradaria poder ser alcalde del municipi a partir de les eleccions del 2015. Roig no va dubtar en reconèixer que estava totalment obert a liderar el nou projecte del PSC de Tortosa, amb el repte d’assolir la formació d’un govern progressista i d’esquerres a l’Ajuntament. Però va afegir-hi que abans volia veure com es desenvolupava el debat intern al partit, i com s’organitzen les eleccions primàries que celebrarà el PSC de Tortosa per elegir el seu alcaldable. A més, en els darrers mesos Roig ha remarcat que la seua prioritat com a secretari d’organització  del PSC de Tortosa era preparar la celebració d’unes primàries obertes al conjunt de la ciutadania i amb la màxima participació possible de militants i simpatitzants del partit.

Més recentment, en una altra entrevista a Canal 21 Ebre el passat mes de novembre, Roig encara no va voler deixar clar si pensava presentar-se a les primàries del PSC de Tortosa per ser l’alcaldable a les eleccions municipal del 2015. Roig només va precisar que les primàries seran durant el mes d’abril del 2014, i va valorar amb ironia que Bel digués uns dies abans, també amb un to irònic, que ell era el seu candidat per ser el candidat del PSC a l’alcaldia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada