dilluns, 26 de gener del 2015

El PSC convoca quatre assemblees obertes per fer el programa a TortosaEl PSC de Tortosa celebrarà quatre assembles obertes a la ciutadania, per debatre i redactar el seu programa electoral per a les municipals del 24 de maig. Les quatre assemblees es faran els propers 12 i 19 de febrer, i el 12 i el 19 de març. La primera tractarà sobre compromís i regeneració democràtica; la segona, sobre igualtat, benestar i integració social; la tercera, sobre economia, desenvolupament i ocupació, i la quarta, sobre territori, serveis i espais públic. Cadascuna de les quatre àrees té un coordinador, i al mes d’abril es farà una assemblea general en què la militància del PSC de Tortosa aprovarà el programa definitiu. 

Així ho ha explicat aquest dilluns el portaveu i candidat del PSC a l’alcaldia, Enric Roig, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. De fet, Roig ha assenyalat que estan treballant en aquests quatre eixos des de fa mesos, amb l’objectiu de presentar una sèrie de propostes “realistes però alhora ambicioses”, que puguen ser realitzables.

En aquest sentit, Roig ha recordat que durant aquesta precampanya ja han habilitat una pàgina web amb una enquesta sobre propostes concretes per cadascun dels barris i pobles de Tortosa. De la mateixa manera, en els darrers mesos els socialistes també han celebrat el Dissabte Roig instal·lant taules als barris de la ciutat, per recollir les demandes i les inquietuds de la gent. El candidat del PSC ha afirmat que la falta de manteniment continua sent una de les principals demandes, però també la falta de feina i la situació de les piscines de Tortosa.

Roig ha insistit que cal millorar el manteniment i la neteja dels carrers, i que l’Ajuntament podria fer polítiques actives d’ocupació i de promoció econòmica i de l’emprenedoria. De fet, ha recordat que el PSC de Tortosa proposa renegociar el retorn del deute amb els bancs i destinar dos milions d’euros anuals a polítiques d’ocupació i promoció econòmica.

Publica a Canal 21 Ebre el dilluns 26 de gener de 2015Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada