dijous, 18 de juny del 2015

Moltes gràcies i fins sempre


Amics i amigues.

El passat dissabte 13 de juny de 2015 es va constituir el nou consistori a l’Ajuntament de Tortosa i els tres regidors, Enric Roig, Dolors Bel i Manel de la Vega, que vam ser escollits pels votants vam prendre possessió del nostre càrrec, tancant així el cicle electoral que encetàvem el gener de 2014.

Fa quatre anys molts tortosins i tortosines van confiar en nosaltres. Avui, perquè així ho han volgut, tornem a estar aquí, amb més força per renovar aquest recolzament i incrementar-lo.

PSC és sinònim de treball, treball i més treball, ens avala la feina feta i no defallirem, al contrari, continuarem com fins ara amb una oposició responsable però contundent, perquè tenim vocació i capacitat de govern, perquè fer oposició no és només un títol sinó que és fiscalitzar i actuar en tot allò que sigui necessari perquè Tortosa avanci.

Per això, amb l’inici d’aquesta nova etapa donem per tancada l’activitat d’aquest blog, que restarà visible però sense actualitzar. Podeu seguir l’actualitat del nostre grup municipal a través de les xarxes socials. Ens trobareu a:
Facebook:      PSCTortosa               Enric Roig Montagut  

Twitter:            @PSCTortosa            @EnricRoigMontag


Moltes gràcies i fins sempre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada