dijous, 12 de febrer del 2015

Xerrada sobre la reforma de les pensions amb Eva Granados

El dia 1 de gener de 2014 va entrar en vigor la darrera reforma del sistema de pensions que el govern del PP va posar en marxa.

D’acord amb aquesta reforma les pensions perdran tres punts de poder adquisitiu en els propers tres anys, segons l’evolució dels preus que el Govern preveu per aquest període en el programa d’estabilitat remés a Brussel·les. I tot i que el mecanisme que limita l’alça de les pensions entrarà en vigor el 2015, l’executiu ja ha comunicat que l’increment per als propers tres anys serà del 0,25%.

Per aquest motiu i per tal de donar a conèixer el que suposa aquesta reforma del sistema de pensions, la Federació de les Terres de l’Ebre del Partit dels Socialistes de Catalunya ha organitzat una xerrada informativa a la que des d’aquí us volem convidar.

L’acte comptarà amb la participació d’Eva Granados Galiano, diputada al Parlament de Catalunya i portaveu de la Comissió de Benestar Social, Família i Immigració.

L’acte és públic i obert a tothom i tindrà lloc el dimecres 25 de febrer a les 19,00 hores al Centre Cívic de Ferreries, a la plaça Mestre Monclús 4, de Tortosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada