dimarts, 17 de febrer del 2015

El PSC debat les propostes en Igualtat, Benestar, Integració Social i Habitatge per a Tortosa

Enric Roig emfatitza la necessitat de dotar la ciutat d’un exhaustiu pla d’habitatge sobretot atenent la problemàtica que pateixen les persones amb menys recursos
1 / 2
El PSC de Tortosa va iniciar dijous passat els debats previs a la confecció del programa electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. El primer grup de treball va discutir i treballar 200 propostes en l’àmbit de la Igualtat, el Benestar, la Integració Social i l'Habitatge elaborades des del mateix partit i també a partir de l’aportació que la ciutadania ha fet tant en els diferents Dissabtes Roig que s’han celebrat al llarg d’aquests quatre anys així com amb els suggeriments i opinions expressades a través del web de la campanya “A Tortosa, si tu vols, podem tornar a somiar!” Els socialistes van organitzar la primera de les assemblees obertes el dia 12 i  la pròxima serà aquest dijous, dia 19 de febrer. Les dues altres es faran el 12 i 19 de març.
El candidat a l’alcaldia, Enric Roig, ha tornat a insistir en la importància de la participació ciutadana per confeccionar un programa electoral que vol oferir alternatives realistes, però a la vegada, contundents per tal de donar solució “als problemes reals dels tortosins i tortosines”. El dirigent socialista ha valorat molt positivament la feina realitzada “creiem que les aportacions fetes enriqueixen i complementen la feina que estem fent en què la prioritat és l’atenció a les persones”. Dijous passat es va fer, entre altres, molt èmfasi en la necessitat de tirar endavant un pla molt exhaustiu i detallat amb mesures concretes i efectives per solucionar el problema de l’habitatge a la ciutat.
Les pròximes assemblees, obertes a la ciutadania, versaran sobre les àrees Compromís i Regeneració Democràtica; Economia, Desenvolupament i Ocupació, i Territori, Serveis i Espai Públic. A l’abril, es realitzarà l’assemblea que aprovarà el programa electoral amb què els socialistes concorreran a les eleccions.
Publicat a tortosa.socialistes.cat el dimarts 17 de febrer de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada