dissabte, 21 de febrer del 2015

El PSC debat les propostes en Igualtat, Benestar, Integració Social i Habitatge per a Tortosa


Enric Roig emfatitza la necessitat de dotar la ciutat d'un exhaustiu pla d'habitatge sobretot atenent la problemàtica que pateixen les persones amb menys recursos El PSC de Tortosa va iniciar dijous passat els debats previs a la confecció del programa electoral per a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015. 

El primer grup de treball va discutir i treballar 200 propostes en l'àmbit de la Igualtat, el Benestar, la Integració Social i l'Habitatge elaborades des del mateix partit i també a partir de l'aportació que la ciutadania ha fet tant en els diferents Dissabtes Roig que s'han celebrat al llarg d'aquests quatre anys així com amb els suggeriments i opinions expressades a través del web de la campanya "A Tortosa, si tu vols, podem tornar a somiar!" Els socialistes van organitzar la primera de les assemblees obertes el dia 12 i la pròxima serà aquest dijous, dia 19 de febrer. Les dues altres es faran el 12 i 19 de març. 

El candidat a l'alcaldia, Enric Roig, ha tornat a insistir en la importància de la participació ciutadana per confeccionar un programa electoral que vol oferir alternatives realistes, però a la vegada, contundents per tal de donar solució "als problemes reals dels tortosins i tortosines". El dirigent socialista ha valorat molt positivament la feina realitzada "creiem que les aportacions fetes enriqueixen i complementen la feina que estem fent en què la prioritat és l'atenció a les persones". Dijous passat es va fer, entre altres, molt èmfasi en la necessitat de tirar endavant un pla molt exhaustiu i detallat amb mesures concretes i efectives per solucionar el problema de l'habitatge a la ciutat. Les pròximes assemblees, obertes a la ciutadania, versaran sobre les àrees Compromís i Regeneració Democràtica; Economia, Desenvolupament i Ocupació, i Territori, Serveis i Espai Públic. A l'abril, es realitzarà l'assemblea que aprovarà el programa electoral amb què els socialistes concorreran a les eleccions.

Publicat a imaginaradio.com el dijous 19 de febrer de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada