dissabte, 24 de gener del 2015

El PSC de Tortosa celebrarà quatre assembles obertes per debatre i elaborar el programa electoral de les municipals

El candidat a l'alcaldia, Enric Roig, considera clau la participació ciutadana en una proposta que serà realista amb l'aposta per les persones, l'activació econòmica i la millora del dia a dia com a prioritats.
El PSC de Tortosa celebrarà quatre assemblees obertes per tal de debatre i confeccionar el programa electoral amb vista a les eleccions municipals del 24 de maig d'enguany. El candidat a l'alcaldia, Enric Roig, continua defensant la necessària participació ciutadana en la vida pública del municipi. "Els tortosins i tortosines triaran el proper dia 24 de maig qui governarà la ciutat i en aquesta decisió és important que ja des d'un primer moment tinguin veu no només perquè cal escoltar la gent sinó també perquè això afavoreix la seva implicació amb la ciutat". De fet, els socialistes han estat presents pràcticament totes les setmanes als diferents barris de la ciutat al llarg d'aquests darrers tres anys amb els coneguts Dissabte Roig en què els socialistes han recollit les opinions i inquietuds de la ciutadania. Aquesta és i continua sent la prioritat de Roig que va fer-ne premissa indispensable en la candidatura a les primàries en què va ser escollit candidat a l'alcaldia.
El dirigent socialista ja ha avançat que les propostes que es portaran a debat seran realistes i ajustades a les necessitats del dia a dia de la ciutat. Les assemblees es realitzaran els dies 12 i 19 de febrer i 12 i 19 de març. La primera assemblea programàtica versarà sobre el Compromís i regeneració democràtica; la segona sobre Igualtat, benestar i integració social; la tercera sobre Economia, desenvolupament i ocupació, i la quarta debatrà i acordarà eixos a l'entorn de Territori, serveis i espai públic. A l'abril es realitzarà l'assemblea que aprovarà el programa electoral amb què els socialistes concorreran a les eleccions.
Aquestes quatre assemblees forma part del full de ruta encetat pels socialistes a les primàries i amb la posada en marxa de la proposta Roig2015 un cop Enric Roig va ser escollit candidat a l'alcaldia. El novembre passat els socialistes ja van presentar els principals eixos de la precampanya sota el lema "A Tortosa, si tu vols, podem tornar a somiar", amb la confecció d'un web on els socialistes expliquen algunes de les seves principals propostes i on diàriament es recullen les aportacions de la ciutadania www.tornarasomiar.webnode.es. També s'ha editat un vídeo de precampanya. La idea final és conformar un programa electoral que sigui resultat d'un procés d'elaboració col·lectiva mitjançant un mètode obert i ciutadà", ha explicat Roig que ha recordat: "És tota una reivindicació per recuperar la il·lusió perduda durant aquests anys d'immobilisme".
El full de ruta aprovat per l'executiva del partit es va ratificar en la darrera assemblea de l'agrupació socialista el mes de desembre passat.

Publicat a ebredigita.com el divendres 23 de gener de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada