dijous, 12 de juny del 2014

El PSC rebaixa fins a prop d'un 35% el compliment del Pla d'Actuació Municipal del govern de Tortosa

El regidor i candidat socialista Enric Roig repta l'alcalde Ferran Bel a fer un cara a cara sobre l'execució del PAM

El grup municipal del PSC ha rebaixat fins a prop d'un 35% el grau de compliment del Pla d'Actuació Municipal (PAM) del govern de Tortosa, després que l'alcalde situés en un 90% el grau d'execució del full de ruta del mandat. El regidor i candidat a les pròximes eleccions municipals pel PSC, Enric Roig, ha acusat el govern de CiU de "mentir" i de ser conscient de fer-ho, i ha dissenyat una campanya pels barris i pobles del municipi amb el personatge Pinotxo de fil conductor. Roig ha assegurat que fixar en un 90% el compliment del PAM és "una burla" pels ciutadans, i ha reptat l'alcalde Ferran Bel a fer un cara a cara sobre l'execució del Pla.
 Segons les dades del PSC, extretes d'un estudi que han encarregat sobre el PAM a llicenciats en ciències polítiques, de les més de 400 accions del PAM se n'han fet 142, un 34,47%, i hi ha fins a 112 incompliments, un 27%. A més, pels socialistes hi ha 136 accions que són "fum", ja sigui perquè les fan altres Administracions, com és el Corredor Mediterrani; perquè no es pot avaluar el seu compliment, com és avançar en les converses per un centre tecnològic; perquè són accions que han de ser d'obligat compliment, com és la millora de l'atenció directa al ciutadà per part dels regidors; o perquè hi ha accions repetides, com és la zona d'oci al pont del tren. D'accions pendents, segons els socialistes, quedarien 22, que estan previstes per fer al 2015.
 És per això que els socialistes han decidit endegar una campanya als barris i pobles de la ciutat perquè "la ciutadania sigui conscient que el govern no és honrat amb ella". "CiU menteix i sap que menteix, i ho fan per vendre fum", ha assegurat Roig, reptant a l'alcalde a fer un debat cara a cara perquè "la ciutadania pugui adonar-se'n de qui diu la veritat i qui diu mentides".
 Roig ha assegurat que el PAM del govern municipal no té "objectius" clars, que no es diferencia la importància de les actuacions i totes tenen el mateix pes, i que no hi ha cap instrument d'avaluació. En aquest sentit, ha subratllat "importants incompliments" del Pla com són les piscines i complex d'aigua, l'aparcament a la plaça Joaquim Bau, la Llei de barris a Sant Jaume, o l'aparcament a la plaça Mossèn Sol. "No s'hi val a treure el que no es pot fer i afegir 90 actuacions perquè ja les has fet, això és fer-se trampes al solitari", ha etzibat.
Publicat al Diari de Tarragona el dimarts 10 de juny de 2014
http://www.diaritarragona.com/ebre/24885/el-psc-rebaixa-fins-a-prop-dun-35-el-compliment-del-pla-dactuacio-municipal-del-govern-de-tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada