divendres, 20 de juny del 2014

Antoni Sabaté cedix el relleu a Enric Roig com a portaveu del PSC a Tortosa

La mesura pretén "impulsar la candidatura de Roig a l'alcaldia de Tortosa

El nou portaveu avança que un dels objectius del grup municipal a partir d'ara és aconseguir uns pressupostos participatius

Antoni Sabaté ha cedit avui el relleu a Enric Roig com a portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Tortosa amb l’objectiu, segons ha explicat, “d’unificar la nostra veu en tot allò que afecta a la vida municipal i després que en el procés d’eleccions primàries Enric Roig fos escollit candidat a l’alcaldia de Tortosa”. 
Es tracta d’una decisió del grup municipal ratificada per l’executiva de l’agrupació del partit.Sabaté, que continuarà com a regidor, ha volgut expressar “l’honor que ha representat per a mi poder desenvolupar esta responsabilitat institucional”. “Sóc un gran defensor de la política municipal, la de proximitat, la que està al costat de les persones”, ha assenyalat en la nota de premsa emesa pel PSC. I ho ha fet, a la vegada, reivindicant “un territori en què hi crec profundament i en què Tortosa ha de jugar un paper bàsic i fonamental com a capital”. Sabaté també ha volgut reconèixer el paper cabdal dels mitjans de comunicació com a corretja de transmissió amb la ciutadania i ha aprofitat per agrair la seua atenció.
També Roig li ha traslladat l’agraïment del PSC per haver assumit el repte de posar-se al capdavant del grup en un moment de dificultat com el que es va produir després de la derrota electoral del 2011.

Pressupostos participatius
Roig ha avançat avui ja un dels principals objectius dels socialistes a partir d’ara que és la consecució d’uns pressupostos participatius, en què la ciutadania tinga vot i veu a l’hora de decidir en què s’invertix al municipi. “Creiem que és necessari saber què volen els tortosins i tortosines, i entenem que el que ja no és comprensible és que les inversions es determinin de forma aleatòria i sense rigor com ho fa l’actual govern de CiU”, ha apuntat Roig. El grup socialista, amb continuïtat amb la feina desenvolupada fins ara, insistirà en este últim any de mandat en tres eixos programàtics, que són la justícia social, la creació d’ocupació i el model de ciutat.
Treballar per la igualtat d’oportunitats; per mitigar les desigualtats; la creació d’un economat i un menjador social municipals; la borsa de lloguer social; el pacte per l’ocupació; el pla de xoc contra l’atur; l’atenció al turisme i el comerç; els microcrèdits per a emprenedors; l’urbanisme participatiu; els plans de xoc pel manteniment de la via pública; l’eliminació de l’ampliació de la zona blava, i les piscines municipals són, entre altes, les mesures concretes en què treballaran i la base per al desenvolupament del programa socialista amb vista a les eleccions municipals de 2015.

Publicat a aguaita.cat el dijous 19 de juny de 2014

http://www.naciodigital.cat/delcamp/ebrediari/noticia/2330/antoni/sabat/cedix/relleu/enric/roig/portaveu/psc/tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada