dimecres, 12 de febrer del 2014

La gran mentida al descobert!

Finalment Ferran Bel ha admès el fracàs del seu projecte de piscines, una obra faraònica i inviable que els socialistes han denunciat des que es va conèixer el projecte.

Però el fracàs ha estat més gran, ja que es tracta de la rescissió de dos contractes, el del complex d'aigües i també el de la construcció de l'aparcament de la plaça Mossèn Sol, que no s'ha construït, i que està vinculat a l'ampliació de la zona blava a la ciutat que sí que s'ha tirat endavant amb el corresponent greuge per a la ciutadania.

Avui, el resultat és un doble engany: d'una banda Tortosa no té noves piscines i l'exterior està enderrocada, dos anys després de l'escenificació de l'inici de les obres amb una clara política electoralista que s'ha demostrat com un gran engany; i d’altra banda l'aparcament del Rastre no s'ha construït, tot i que l'empresa ha sortit beneficiada de l'explotació de la zona blava que hi anava vinculada.

Els socialistes estem tristos i estàvem esperançats. Tristos perquè tres anys desprès continuem sense piscines exteriors i ens sentim enganyats; i esperançats perquè l'alcalde havia recollit l'oferta de consens que tots els grups de l'oposició li vam fer arribar i que lamentablement ha trencat abans de començar a parlar-ne.

Però la nostra oferta no ha estat mai un xec en blanc per a legitimar les seves accions. Consens SI, xec en blanc NO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada