divendres, 14 de febrer del 2014

Alcalde, escolta'ns, treu l'ampliació de la zona blava ja!

L’any 2011 el Govern de Bel ens va vendre la necessitat d’ampliar la zona blava pel bon funcionament de la zona comercial. Ho recomanava un Pla de Mobilitat, del que res més sabem. Així la zona blava s’amplià en 235 places al Temple, estació de trens i també per les tardes i dissabtes a Ferreries.
Quin ha estat el resultat? Un absolut fracàs, millor dir, és un desastre!.
I això és un fet. Només fa falta donar-se una volta pel carrer Rosselló, pel carrer Ronda Docs o per davant de l’estació per adonar-se del que estem parlant. No hi ha cotxes aparcats. No s’ha dinamitzat el comerç de la zona sinó que se l’ha perjudicat, i el govern municipal no és capaç d’assumir que han comés un error.
Les zones blaves tenen sentit en els llocs on és necessària una alta rotació d’estacionaments. La zona blava al centre de Tortosa té raó de ser, la del Temple NO.
La zona blava de Tortosa és sens dubte la pitjor mesura del seu govern, Sr. Bel, i la resolució del contracte a la que es va arribar, n’és una demostració. Una resolució que és un autèntic “desastre”, que ens costa un munt de diners als tortosins i tortosines, al voltant de 300.000 €, i en el que es paguen factures que no s’haurien de pagar i no s’apliquen les sancions que legalment correspondrien a l’empresa adjudicatària per no haver construït l’aparcament soterrat a la Plaça de mossèn Sol del Rastre.

Per aquest motriu ara, com vam fer fa vuit mesos al Ple, li exigim de nou al Sr. Bel que anul·li l’ampliació de la zona blava i que mostrin als tortosins i les tortosines que el seu govern municipal entén als ciutadans i no és una màquina de recaptar diners. I ho fem amb una campanya de recollida de signatures per mostrar-li al Sr. Bel que els ciutadans, al contrari que ell, si veiem l’engany de la zona blava i per això diem Alcalde, escolta’ns, treu l’ampliació de la zona blava ja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada