dilluns, 16 de març del 2015

Ocupació i desenvolupament econòmic centraran demà la tercera assemblea oberta del PSC a Tortosa

Enric Roig es compromet en la darrera reunió de treball a elaborar un veritable reglament de participació ciutadana a partir del maig i crear l’oficina de la transparència
El PSC de Tortosa realitzarà demà dijous la tercera de les quatre assemblees obertes que ha programat per confeccionar el programa electoral amb vista a les eleccions del 24 de maig vinent, una aposta clara dels socialistes tortosins perquè la ciutadania s’impliqui amb la seva ciutat i no quedi exclosa de tot allò que afecta el dia a dia de la vida a Tortosa. En aquet cas, el PSC debatrà i decidirá els punts a tenir en compte en l’area d’ocupació i desenvolupament econòmic.
La darrera sessió de treball realitzada va tractar el Compromís i la Regeneració Democràtica. El candidat a l’alcaldia, Enric Roig, va comprometre’s a elaborar un veritable reglament de participación ciutadana a partir del mes de maig. “Hem pogut copsar l’interès en què es puguin realizar consultes ciutadanes i també en els pressupostos participatius per decidir on es destinen les principals inversrions”, ha resumit Roig que també ha detallat que una de les propostes que va sortir és impulsar i afavorir les taules i assemblees de barri i la realització d’un debat anual sobre l’estat de la ciutat.
La simplificació administrativa i l’agilització dels tràmits és una altra de les apostes dels socialistes després que així ho hagin manifestat els ciutadans al llart dels dissabtes Rojos i també a través del web http://tornarasomiar.webnode.es/. “Cal facilitar l’accés de la ciutadania a l’Ajuntament, obrir-lo de bat a bat”, ha subratllat Roig.
Quant a la transparencia, s’aposta per garantir la més completa i àmplia difusió de l’activitat municipal, amb idèntic tractament per a tots els grups polítics, així com crear l’oficina de la transparència que vetllarà pel compliment de la transparència en tots els elements de què disposa l’Ajuntament.
Finalment, un dels temes que també va aixecar molt debat va ser a l’entorn de l’Associacionisme i les Xarxes. Així, es van acordar temes com la creació d’un hotel d’entitats, la cessió d’infraestructures i espais municipals per a les associacions i entitats i les seves activitats per tal de potenciar el seu funcionament. “Les entitats i associacions són avui en dia fonamentals en el ritme i la vida d’una ciutat i els partits polítics, però sobretot les administracions, les hem de tenir molt en compte”, ha tancat Roig.
Publicat a tortosa.socialistes.cat el  dimecres 11 de març de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada