dimecres, 19 de novembre del 2014

Roig inicia la precampanya per les municipals preguntant els somnis dels tortosins

El candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, ha donat el tret de sortida a la precampanya per les eleccions municipals de maig del 2015. Ho ha fet amb la posada en marxa d’una campanya a partir de la qual es vol conèixer les inquietuds i les propostes dels ciutadans per aconseguir una Tortosa millor. Sota el lema “A Tortosa, si tu vols, podem tornar a somiar!”, el PSC de Tortosa ha publicat un vídeo a youtube explicant els seus objectius i també ha posat en marxa una web perquè els ciutadans els facin arribar a les seves propostes per confeccionar un programa electoral que ha qualificat “d’ambiciós, realista i d’acord amb els temps de crisi econòmica que patim”. Amb el mateix objectiu, els socialistes faran un porta a porta per les cases dels diferents barris de la ciutat.

En aquesta línia, Roig ha insistit que volen donar als tortosins l’oportunitat d’explicar quin és el seu somni tot remarcant la necessitat d’apostar per un nou model de ciutat que generi riquesa i ocupació, i que doni respostes als ciutadans.

Roig ha insistit que és el moment de centrar-se en la política municipal tot remarcant la importància que es puguin debatre les propostes que es recullin de la ciutadana amb els diferents partits polítics amb l’objectiu d’aconseguir tirar endavant Tortosa.


La campanya “A Tortosa, si tu vols, podem tornar a somiar!”, estarà en marxa fins al proper mes d’abril.
Publicat a Canal 21 el dimecres 19 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada