dimecres, 19 de novembre del 2014

Roig comença la precampanya del PSC de Tortosa amb una pàgina web i un vídeo


El PSC de Tortosa vol centrar-se en les eleccions municipals i ha posat l'accelerador a sis mesos dels comicis, tot buscant la implicació dels ciutadans en l'elaboració del programa electoral. El candidat a l'alcaldia i regidor, Enric Roig, ha presentat aquest dimecres una pàgina web adreçada a intercanviar opinions amb els ciutadans i ha anunciat la posada en marxa d'un "porta a porta" preelectoral per conèixer les demandes socials i buscar-hi solucions. Sota el lema, "A Tortosa, si tu vols, podem tornar a somiar", la campanya durarà cinc mesos, fins al mes d'abril, data en què es tancarà el programa amb el qual el PSC concorrerà a les municipals, amb l'objectiu de trencar l'actual majoria absoluta de CiU. A la pàgina també es pot veure un vídeo amb el mateix títol, que el PSC de Tortosa ha difós a través de YouTube.
A més de la posada en marxa del web, s'han editat uns fulletons per barris i pobles amb propostes inicials que el PSC ha fet durant aquests darrers mesos. La campanya durarà cinc mesos, fins al mes d'abril, on es farà el recull de propostes i es tancarà el programa. "Volem acabar amb una majoria absoluta que fa allò que ells creuen per a uns quants", ha conclòs.

Amb la premissa de tenir un programa electoral ambiciós, realista, i que tingui en compte el context econòmic, el PSC ha endegat la maquinària per les pròximes eleccions municipals. "Cal tornar a situar la política municipal en la primera línia després de mesos parlant de debats nacionals", ha assegurat Roig. És per això que han dissenyat una campanya que busca la interacció amb la ciutadania per acabar elaborant un programa que busqui solucions a les demandes que rebin. "Volem conèixer què necessiten els tortosins i donar resposta a les seves demandes. Volem solucions enlloc d'enfrontaments i de la política de buscar el culpable", ha manifestat el candidat.
Valoració del pressupost pel 2015  D'altra banda, i preguntat pels periodistes, Roig ha fet una valoració inicial del projecte de pressupost municipal pel 2015 que aquest dimarts feia públic el govern de Tortosa. El regidor del PSC ha assegurat que "a primer cop d'ull, sembla que s'hagin oblidat dels problemes dels ciutadans". Per Roig, "tenen una obsessió amb pagar als bancs", en relació a l'amortització de l'endeutament de l'Ajuntament; i han obviat propostes fetes pel PSC durant els darrers mesos.

                                      Publicat a la Marfanta el dimecres 19 de novembre de 2014
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada