diumenge, 6 d’abril del 2014

L'assemblea del PSC de Tortosa ratifica Enric Roig com a candidat

L’alcaldable socialista està convençut que el canvi “és molt a prop” i que vindrà “del PSC”

L’assemblea de l’agrupació local del PSC a Tortosa ha escullit per unanimitat Enric Roig com alcaldable socialista a Tortosa amb vista a les eleccions municipals de 2015

Roig ha mostrat el seu compromís en “deixar-se la pell” per Tortosa i estar al costat dels que més ho necessiten. “El meu model és la gent senzilla del carrer i és en el seu nom que pretenc guanyar les eleccions”, ha subratllat, “estem amb l’obligació moral de no deixar ningú sense la seua oportunitat, és el moment de ser valents i agosarats perquè Tortosa tingui un futur digne”.

Roig ha admès que la seua feina  “no serà senzilla” però que amb el treball de tots es pot fer front a les polítiques dels governs de dretes a Catalunya i Tortosa. “El govern neoliberal de CiU vol fer miques el nostre sistema d’educació, de sanitat i de drets socials i Tortosa durant estos set anys ha perdut una cosa molt important i que no es pot mesurar: el seu projecte de ciutat comú”. Per això ha enviat un missatge rotund: “Tortosa no és seua, Tortosa no és de CiU, Tortosa és de tots els tortosins i tortosines”.

L’alcaldable socialista està convençut que el canvi “és molt a prop” i que vindrà “del PSC”. “Estem preparats i tenim projecte perquè Tortosa recupere l’esperança, per liderar un canvi que els ciutadans exigeixen, un canvi que es demana a cada conversa, a cada tertúlia, el canvi just i necessari per fer realitat el nostre principal somni, una Tortosa molt millor, una Tortosa per a tothom”.

Enric Roig Montagut és arquitecte. Nascut a Tortosa el 1961, està casat i és pare de tres fills. Ha estat director de la Festa del Renaixement i de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre. Actualment és regidor de l’Ajuntament de Tortosa i membre de l’executiva local del PSC a Tortosa.

Publicat a Aguaita.cat el divendres 4 d'abril de 2014
http://www.naciodigital.cat/delcamp/ebrediari/noticia/1854/assemblea/psc/tortosa/ratifica/enric/roig/candidat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada