dilluns, 10 de març del 2014

Enric Roig presenta gairebé el triple dels avals necessaris que el converteixen ja en candidat a les Primàries del PSC a Tortosa

La justícia social, la promoció econòmica per a crear llocs de treball i un model de ciutat basat en la participació ciutadana són els seus eixos programàtics

 
Al llarg dels escassos tretze dies dels que ha disposat per tal d’aconseguir els avals necessaris per a presentar les candidatures del PSC a les primàries, per a ser candidat a les eleccions municipals de Tortosa, el regidor Enric Roig ha contactat i polsat l’opinió dels militants al respecte de l’actual situació política, i ho continuarà fent fins que tinguin lloc les eleccions primàries.
D’aquesta manera Enric Roig vol continuar presentat la seva candidatura i els eixos programàtics de la seva proposta, no tan sols als i les militants i simpatitzants del PSC sinó a tots els ciutadans i ciutadanes de Tortosa ja que, com ha afirmat, “és una magnífica oportunitat per escoltar allò que vol la gent del seu candidat, i d’arribar a compromisos amb ells. Es tracta sens dubte d’un moment fantàstic per poder debatre les diferents visions de com ha de ser la societat dins d’un partit”.
Del total de 149 militants que poden avalar, la candidatura d’Enric Roig ha presentat 85 avals, és a dir, gairebé el triple del 20% mínim exigit amb el que ja es pot considerar la seva candidatura com una opció ferma a les primàries que tindran lloc el proper dissabte 5 d’abril de 2014 i on hi podran votar tots els afiliats de l’agrupació local del PSC de Tortosa, o sigui militants i simpatitzants.
Aquest serà el primer cop que un partit polític escull el seu alcaldable a Tortosa amb una convocatòria d’aquestes característiques. Amb la posada en marxa del procés de primàries es fa una crida a la militància a participar activament en aquesta iniciativa que és una aposta clara per la transparència, la regeneració política i la democràcia interna i que té com a eslògan “El canvi a Tortosa comença amb el teu vot”.
Recordem que les raons de Roig per encapçalar la candidatura inclouen la seva passió per Tortosa, les ganes d’afrontar el repte, la confiança en el projecte catalanista i d’esquerres del PSC, la idea d’una ciutat igualitària, oberta i justa, per l'educació i per crear llocs de treball.
L’oficina del candidat i l’equip de campanya continua treballant en la candidatura d’Enric Roig i podeu veure totes les iniciatives que al voltant de la campanya de les primàries s’estan proposant a:
-          blog              enricroig2015.blogspot.com.es
-          facebook      enricroig2015
-          twitter          @enricroig2015
Per finalitzar, Enric Roig ha volgut agrair a tots aquells que li han donat el seu aval, al seu equip de treball per la feina que s’està duent a terme i especialment a la seva família per tot el seu suport en aquest projecte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada