diumenge, 12 d’abril del 2015

El PSC presenta una candidatura de "gent socialista" amb 1001 propostes

El PSC presenta una candidatura a Tortosa integrada per gent del partit que ha volgut fer pinya per intentar refer-se dels resultats obtinguts en les passades eleccions municipals.


El PSC presenta una candidatura a Tortosa integrada per gent del partit que ha volgut fer pinya per intentar refer-se dels resultats obtinguts en les passades eleccions municipals. El candidat socialista, Enric Roig, estarà acompanyat per l'actual regidora Dolors Bel com a número 2, i per Manel de la Vega i Eugeni Monllaó. Sota el lema 'Atreveix-te! Pensa en Roig!', el PSC ha elaborat un programa amb 1001 propostes per "construir la Tortosa del futur". Roig creu que el govern municipal de CiU "ha perdut el sentit de la realitat pintant una ciutat sense problemes" i ha fet una crida als ciutadans a pensar en Tortosa des de l’esquerra política. 

El número 5 és per la candidata del PSC a l’EMD de Bítem, Tere Castellà. Entre les cares noves hi trobem joves com Aida Miralles, treballadora de banca amb el Grau d’Adminsitració i Direcció d’Empresa o Paula Miró, llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. L’exportaveu del grup municipal del PSC, Antoni Sabaté, ocupa el número 13, i l’exalcalde de Tortosa, Joan Sabaté, tanca la candidatura. Roig ha remarcat que s'ha rodejat de "gent d'esquerres compromesa amb el PSC" per recuperar vots perduts i retallar diferències amb CiU. 

Quant al programa electoral, Roig ha avançat que aquest s’estructura en quatre grans eixos: la ciutat dels ciutadans, amb 79 propostes, entre les quals hi trobem la voluntat d’elaborar uns pressupostos participatius; la ciutat de tots, amb 177 propostes, entre les quals s’inclou un pla per la millora de la qualitat de vida de la gent gran; la ciutat de les oportunitats, amb 245 propostes per a l’ocupació i el desenvolupament econòmic, que preveuen la creació d’un gran àrea econòmica amb l’objectiu d’elaborar plans de comerç i per a l’ocupació; i la ciutat dels tortosins, amb 495 propostes al voltant de la capitalitat, l’esport o el manteniment de la via pública. 

El PSC presentarà públicament el seu programa i la candidatura el pròxim dissabte 18 d'abril a les 12 del migdia a l'Espai Patronat amb la presència de l'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero.

Publicat a teveon.tv el divendres 10 d'abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada