diumenge, 12 d’abril del 2015

El PSC de Tortosa presenta una candidatura per recuperar la cohesió i retallar diferències amb CiU


El PSC ha presentat aquest divendres una candidatura a Tortosa, integrada per gent del partit que ha volgut fer pinya per intentar refer-se dels resultats obtinguts en les passades eleccions municipals, quan van quedar-se amb tres regidors. En aquest sentit, l'actual portaveu i candidat socialista, Enric Roig, estarà acompanyat per la regidora Dolors Bel com a número 2, mentre que Manel de la Vega i el jove Eugeni Monllaó seran els 3 i 4, respectivament. Sota el lema 'Atreveix-te! Pensa en Roig!', el PSC ha elaborat un programa amb 1.001 propostes per "construir la Tortosa del futur". Roig creu que el govern municipal de CiU "ha perdut el sentit de la realitat pintant una ciutat sense problemes" i, per això, s'ha rodejat de "gent d'esquerres compromesa amb el PSC" per recuperar vots perduts i retallar diferències amb CiU.
http://lamarfanta.blogspot.com.es/2015/04/el-psc-de-tortosa-presenta-una.htmlLa candidata del PSC a l'EMD de Bítem, Teresa Castellà, és la número 5 de la candidatura del PSC de Tortosa, seguida de Maria López (6), Aïda Miralles (7), Alfredo Ibàñez (8), Paula Miró (9) i Gabriel Montaguano (10). L'onzè lloc de la llista és per a l'exregidora Consol Cordero. En la posició número 12 hi ha Xavier Sànchez, mentre que el 13 és per al candidat dels socialistes a l'EMD de Jesús, Antoni Sabaté, exalcalde de Flix.

La llista de Roig la completen Marita Garceso (14) i Alberto Tafalla (15), que són els candidats del PSC a les juntes veïnals de Vinallop i els Reguers. Tot seguit també hi ha Eliseo Martínez (16), Joana Subirats (17), Roger Ripoll (18), Anna Ariño (19) i Victòria Campos Turón (20). Tanca la candidatura l'exalcalde Joan Sabaté (21), senador de l'Entesa. Finalment, els suplents són l'exregidor Ricard Lleixà, Eva Ortega i Joaquim Barberà Gili.

La presentació de la candidatura ha servit també per donar conèixer els eixos programàtics del PSC amb 1.001 propostes. Una de les prioritats serà la creació d'ocupació, amb la creació d'una gran àrea de Promoció Econòmica que treballi per intentar que la gent jove tinga feina a la ciutat i que la gent de més de 50 anys que ha patit les deslocalitzacions puga treballar. "No hem fet un programa de grans promeses electorals, sinó un programa treballat, agosarat, valent, d'esquerres i viable", ha assegurat.

Algunes de les propostes que destaquen si arriben al govern és l'eliminació de l'ampliació de la zona blava i creació d'estacionaments dissuasius, el manteniment dels carrers i places, millorar i reforçar els serveis a domicili per a la gent gran, construir les piscines municipals, o impulsar pressupostos participatius. A més, també aposten per la creació d'una nova zona d'oci jove a Ferreries, la urbanització dels terrenys de Renfe en desús al centre de la ciutat, i l'edificació d'habitatge públic de lloguer a preus baixos.

El PSC presentarà públicament el seu programa i la candidatura el pròxim dissabte 18 d'abril a les 12 del migdia a l'Espai Patronat amb la presència de l'expresident del govern espanyol. José Luis Rodríguez Zapatero.

Amb un missatge definit com a "clar" i jugant amb el cognom del candidat i el color que identifica les esquerres, Roig ha demanat el vot als tortosins que "estiguin cansats de les polítiques de dretes". El candidat ha presentat aquest divendres la seva llista definint-la com "una gent d'esquerres, compromesa amb el PSC, socialistes i rojos". Ha reconegut que "no hi ha sorpreses", en una candidatura que tanca l'exalcalde i senador Joan Sabaté.

LLISTA DEL PSC DE TORTOSA

1. Enric Roig
2. Dolors Bel
3. Manel de la Vega
4. Eugeni Monllaó
5. Teresa Castellà
6. Maria López
7. Aïda Miralles
8. Alfredo Ibàñez
9. Paula Miró
10. Gabriel Montaguano
11. Consol Cordero
12. Xavier Sánchez
13. Antoni Sabaté
14. Marita Garceso
15. Alberto Tafalla 
16. Eliseo Martínez 
17. Joana Subirats
18. Roger Ripoll
19. Anna Ariño
20. Victòria Campos Turón
21. Joan Sabaté

Suplents
- Ricard Lleixà
- Eva Ortega
- Joaquim Barberà Gili

Publicat a la Marfanta el divendres 10 d'abril de 2014


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada