dimecres, 3 de desembre del 2014

Enric Roig (PSC) acusa ERC de ser còmplice del govern de Bel amb les piscines de Tortosa


Enric Roig ha afirmat aquest dimecres que la ciutadania de Tortosa es mereix saber quan i com es construiran les noves piscines. El portaveu del PSC i candidat a l’alcaldia de Tortosa ha acusat Convergència i Unió de ser els principals culpables de la situació de les piscines municipals, començant perquè fa 10 anys va oposar-se al projecte de l’alcalde socialista Joan Sabaté, amb motiu de la polèmica per l’enderrocament del velòdrom. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roig ha recordat que el velòdrom continua amb greus deficiències i sense cobrir, que és el que havia promès CiU. I que, a més a més, el govern de Ferran Bel tampoc ha fet el complex d’aigües que havia anunciat, mentre que la piscina d’estiu va ser enderrocada just abans de les municipals del 2011. En aquest sentit, Roig ha comparat la fallida del projecte del complex d’aigües de Tortosa amb el nyap i la indemnització que s’ha pagat a la promotora del projecte Castor.En la mateixa línia, el portaveu del PSC ha tornat a justificar la decisió dels socialistes de no participar en la taula de negociació per consensuar un nou projecte de piscines. De fet, ha lamentat que en el darrer ple el govern de CiU rebutgés la moció del PSC que reclamava un calendari clar sobre el projecte, després de gairebé un any de converses amb els grups de l’oposició. De la mateixa manera, Roig ha celebrat que Iniciativa haja decidit abandonar les negociacions. Però, en canvi ha criticat que ERC siga “còmplice” de “l’engany” de les piscines i de la foto “propagandística” que vol propiciar l’alcalde.

I és que el grup d'ERC seguirà participant en les reunions de la taula de diàleg per consensuar un nou projecte de piscines a Tortosa amb el govern de Bel. Els republicans ho van decidir després que Iniciativa anunciés, durant el ple d’aprovació del pressupost del 2015, que deixava les reunions en desacord amb l’equip de govern de CiU. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el president local d’ERC, Marc Puigdomènech, va afirmar que la polèmica de les piscines és l’exemple més clar de “mala gestió” de l’actual govern municipal, ja que la ciutat ha perdut temps i diners. Però tot i així, Puigdomènech va afegir-hi que cal tirar endavant un nou projecte al marge de les baralles polítiques, i que ERC ha fet algunes aportacions, com ara una graderia de la piscina més gran de la que havia previst el govern municipal. 

Precisament, Roig ha advertit que caldria evitar que torne a passar igual que fa quatre anys, quan el govern de Bel va començar les obres de les piscines a pocs dies de la campanya de les eleccions municipals. De la mateixa manera, el candidat del PSC ha tornat a oferir el seu projecte de piscines a CiU, tot defensant que es tracta d’un projecte realista i ajustat a les necessitats de Tortosa.

Publica a la marfanta el dimecres 3 de desembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada