dijous, 30 d’octubre de 2014

Enric Roig: “La improvisació i el caprici no faran que Tortosa estigui més neta”

CiU vota a discreció les mocions de l’oposició demostrant que no té cap projecte ni planificació en una Tortosa estancada i amb una imatge lamentable de deixadesa
1 / 3
El 40è ple ordinari de l’Ajuntament d’aquest mandat que es va celebrar ahir a Tortosa no va oferir massa expectatives perquè hi hagi un canvi de rumb en el govern de Tortosa.  CiU ha suspès de forma estrepitosa tant en els grans temes de ciutat com en els del dia a dia, i avui Tortosa, lamentablement, continua oferint una imatge de deixadesa contra la qual els socialistes tornen a insistir de nou en què cal actuar de forma decidida. Per això, el portaveu i candidat socialista, Enric Roig, torna a reclamar un pla urgent de manteniment de la via pública i un altre per manteniment de camins. “Es tracta de dues propostes en positiu que l’Ajuntament pot assumir si es prioritza en els pressupostos d’enguany”. Perquè Roig assenyala que per molt que el govern digui que tot ho està fent, la realitat del dia a dia a la ciutat és una altra. 
Roig ha celebrat, per això, de forma continguda l’aprovació anit en el ple de la moció per arranjar les escales que uneixen el centre amb l’hospital. “Diuen que ja ho han començat a fer i que continuaran l’actuació, ho celebrem, però que sigui veritat, no podem permetre aquesta imatge que danya el nostre comerç i turisme, a banda que no garanteix la seguretat del trànsit de persones.”
Aquesta recança per part dels socialistes, no és gratuïta. Perquè els fets demostren que aquelles propostes que el govern aprova s’endrecen sovint en un calaix. Com la de les clàusules socials en els contractes de l’Ajuntament que el ple es va comprometre a tirar endavant per unanimitat i que ahir, tal com va manifestar Roig, “vam veure com el govern, argumentant que ja ho està fent, tomba una proposta que té sobretot com objectiu afavorir aquelles persones que més pateixen a causa de la crisi”. El candidat socialista ha recordat la xifra preocupant d’aturats al municipi.
A més, ha posat en dubte la credibilitat d'un govern que aprova o rebutja mocions a discreció. Ahir mateix van aprovar una moció d’ERC per tirar endavant una iniciativa per acabar amb la brutícia per excrements de gossos que pateix la ciutat i, en canvi, el juliol passat van tombar la del PSC que tenia una argumentació i un objectiu idèntics. "Tot i això, el que nosaltres volem és que es faci i que es posi solució a una queixa que ens han fet arribar molts cops".
Per tot això, el candidat socialista, Enric Roig, creu que el crèdit d’aquest govern està esgotat, un govern que hauria hagut d’aprofitar una majoria absoluta sòlida per arriscar i per situar Tortosa en una bona situació quan s’iniciï la recuperació.
40 plens després, segons els socialistes, el que més ha demostrat "malauradament" aquest govern és que pot passar quan vulgui el corró de la majoria absoluta. Per tot plegat, Roig ha subratllat que “treballarem per recuperar la confiança de la ciutadania i donar-li un tomb a la situació en benefici dels tortosins i tortosines”.
Publicat a tortosa.socialistes.cat el dimarts 7 d'octubre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada