dijous, 27 de febrer del 2014

Enric Roig, precandidat a les Primàries de PSC a Tortosa, inicia la recollida d’avals

La militant de Tortosa, Maria López, li dóna el seu primer aval

El regidor Enric Roig, va avançar al mes de gener la seva intenció de participar al procés de primàries del PSC de Tortosa, amb la intenció d’aconseguir els avals necessaris per refermar la seva candidatura.

Dilluns al vespre, una vegada donat el tret de sortida, va fer el primer pas recollint els primer aval d’una militant del PSC, Maria López, veïna de la Rambla Felip Pedrell prop del Mercat municipal. Maria té 61 anys, va treballar d’administrativa, està casada, és mare de tres fills i acaba de ser iaia fa quatre dies.


Maria López es defineix com una dona d’esquerres que sempre ha estat socialista de cor i va destacar que li agrada la voluntat d’Enric Roig de “treballar des de la política local, aquella que és propera i s’adreça als ciutadans amb un llenguatge senzill”.

Maria, que és voluntària de Càritas, comparteix amb Enric Roig “la necessitat de perseguir la justícia social per totes les persones que viuen a Tortosa, des de l’accés a l’educació, l’oportunitat de tenir feina o la capacitat de fer vida autònoma i viure en un habitatge digne”.

Per Maria, la manera d’entendre la política d’Enric Roig, com una eina útil, representativa i transparent per afrontar els problemes dels ciutadans, ha fet que l’avalés com a candidat del PSC a les primàries per a l’alcaldia de Tortosa.

Compromís amb els militants i els ciutadans
Maria López té clar que la política s’ha de viure amb passió, i aquest és un dels altres aspectes que li porten a compartir visions amb el precandidat socialista. Enric Roig ha declarat que el seu compromís amb ella és “continuar treballant per tal de sentir-se orgullosos del que som: socialistes i treballadors”.
Amb la recollida d’avals el precandidat socialista ha manifestat “sentir-se orgullós” de l’oportunitat que li donen les persones, com Maria, de poder canviar la política des de dins, convidant als militants i simpatitzants a participar en les primàries del PSC “com a candidats o com electors”.
Tortosa, Terres de l’Ebre, 26 de febrer de 2014
Documentació adjunta:
    1.        Vídeo del primer aval

Descarregar arxius:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada